Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Én ahogy fentebb is írtam egy tv adás sorozata kapcsán írtam azt, hogy ki volt kapcsolva a Tm. és mégis olyan volt a mozgás meg a képi hibák mintha nem lett volna teljesen kikapcsolva és ezen felhúzva rezeteltem atv-t mert, hogy biztos beragadt egy beállítás és majd utána jó lesz, hát nem lett, nem segített rajta. Tudom, hogy a hazai szolgáltatók és a műsorok minősége milyen, de ezzel a gyártóknak is tisztában kell lennie mivel sajnos nem ott tartunk hogy az egész világban 4k-ban adják az összes műsort....Mert ha ez így lenne a világ 90%-ba és nálunk nem akkor megérteném hogy agyártók le****-ák azt a 10%-ot és nem az ő igényeiknek megfelelő készüléket gyártanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor