Hirdetés
- iPhone topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h377
tag
válasz
Chaser
üzenetére
Én is túlzásnak éreztem, amikor olvastam hallottam, addig amíg meg nem tapasztaltam. Oda-vissza kötögettem az XSX-et a Samsung és LG között, nem értettem a különbéget. Totál feketében egyébként a Samsung sem rossz, ahhoz képest, hogy 3 éves, szóval gondolom az ideii vagy tavalyi QLED-ek még durvábbak. Szóval simán el tudom képzelni hogy egy új QLED-nek van közel olyan, átlagos emberi szem számára mély feketéje, adott szituációkban. DE azt tapasztaltam, hogy amikor már színek is vannak egyszerűen azok árnyalatai eltűnnek, nincs "ereje" a színeknek - szerintem erre mondják hogy elmosódott.... Egyszerűen tényleg nincs annyi kontraszt. Mindegy valszeg úgysem fog hagyni a dolog rendelek egy QLED-et is megnézem saját magam....
Szóval szerintem az egész képminőség dolognál elment minden abba az irányba, hgoy mennyire fekete a fekete. És ugy látszik, hogy nem ennyire egyszer (fekete-fehér
) az egész kérdéskör.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) az egész kérdéskör.
Vhiktor