Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xerobyte

aktív tag

Lepörögtek szépen a CX árak, ha 999K nem is, de 1.1M simán lehet a 77-es december közepéig valahol (Csak MediaMarkt, Euronics, esetleg Edigital játszik nálam, amit meg mernék lépni)

1.) Van valaki, aki 65-ről ment 77"-ra itt? Megéri a felérat, volt húha élmény a plusz 40% térnek? C8-ról jövök, annyit nem gémelek, hogy csak a PS5 miatt megérje CX-re menni, szóval mindenképp feljebb akarok lépni méretben is, ha már TV csere.

2.) 2021 TV modellekről mi itt a vélekedés? Elég szűkszavú a net, amit ki tudtam hámozni, hogy jön a QD szűrős oled, de nem LG lesz (lehet sony?). A miniledet fogják agyba főbe tolni, illetve az új gyárak miatt drasztikusabb lehet az lg oledek áresése is. Ez a 'drasztikus' elvileg 20-25% áresést jelenthet, na most nekem ez minden csak nem drasztikus. Ha tudom, hogy egy 77-es TV jövőre karácsonykor 900K, akkor azt túlélem, ha most 1.1M-ért veszem, de ha pl a jobb kihozatal miatt a 88-as fog 1.3-ban menni, az idegesítene :U

3.) Az LG QC tényleg szarabb lett az elmúlt évek alatt vagy csak véletlen ez a sok pixel, banding stb probléma?

Új hozzászólás Aktív témák