Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Szia!
Én is 2,5m-ről filmezek. A 4K-s demók tökéletesek, gyönyörűek, hibátlanok, stb, stb, nálam is, pedig "csak" FHD az oledem. SZERINTEM túl van hájpolva a 4K, de ez kizárólag a saját véleményem. Lefogadom, hogy 55"-nál, 2.5 m-ről, azonos forrás esetén nem tudod megmondani milyen felbontású anyagot látsz. A szemed nem képes ekkora távolságból megkülönböztetni ennyire apró méretű pixeleket. De nekem mindegy, csak a véleményemet mondtam el. De mondok egy jó példát... mondjuk MM-ban megnézel egymás mellett egy FHD és egy 4K-s oled kijelzőt és ott sem fogod megmondani, épp melyiket látod. Persze tudni fogod, mert a címkéjét úgyis megnézed előtte.
4K kizárólag az 1 méterről mozizóknak lett kitalálva, no meg azoknak, akiknek a számok fontosabbak, mint a lehetséges/mondvacsinált pozitívumok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- GTA V
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
4K kizárólag az 1 méterről mozizóknak lett kitalálva, no meg azoknak, akiknek a számok fontosabbak, mint a lehetséges/mondvacsinált pozitívumok. 
Vhiktor