Hirdetés
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cichlid1
tag
válasz
rothfb
üzenetére
Néztem LG-t, aztán Philipset, majd a végén a Panákat.
Gyakorlatilag én úgy látom, hogy az LG csinál egy jó panelt, de mint tévé, azért a Pana, Sony jobb tévéket gyárt alapvetően. ezek prémium márkák és ennyi. A Philips kiesett, az Nadroid miatt és én a képfeldolgozó procijukat sem éereztem combosnak. A Demókon nem volt meggyőző a képük.
A Pana mellett azt láttam, hogy nagyon nagy hangsályt kapott a képminőség, a képfeldolgozás és mellette egy vállalható operációs rendszert is összeraktak, mégha az LG-nek jobbra is értékelik az Webosát.
A Pana természetes színei, a képminőség egyszerűen nem kényszerít kompromisszumokra. Másban szívesen megkötöm, de egy tévének a képe a legfontosabb
Ráadásul ha LG-t vettem volna akkor minimum a C9-et.
A Pana GZ950 és C9 teljesen forintra egy árban van jelenleg is. Akkor meg inkább a Pana ugyanennyi pénzért.Valahogy így alakult ki a végső döntés!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor