Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Mi baj van a webos2-vel? Van webos2-es tévénk, és a pip hiányán kívül semmi gond nincs vele. Anélkül meg lehet élni Vagy nem érdemes?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy hülyeség azon rágódni, hogy mit miért és mivel gyártanak, vagy nem. Ha nem jön be, majd beszüntetik. Ez a FHD arra majd talán jó lesz 1 év múlva, hogy 260k-ért lehessen új OLED-et venni. 760k-ról indult az EG910V. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
Igen, ha azt nézed, hogy jelenleg itthon nem jó vétel, akkor igazad van, de ha kicsit nyugatabbra mész, ahol már nincs vagy csak pár darab tavalyi modell van (mert van vásárlóerő és nem állnak raktáron az 1.000€-nál drágább modellek és az emberek nem a "filléres" webshopokban nézegetnek, hanem egy MM-ban/Saturn-ban és ha megtetszik valami, akkor "csomagoltatnak" egyet belőle) és megnézed az idei 4K belépő árát az idei FHD-hoz képest, akkor máris van létjogosultsága a modellnek .... kint sem kell mindenkinek (főként ha 3. -4. TV-nek kell) 4K .... és sajnos még mindig nem magyarország az elsődleges célpiaca egyik gyártónak sem, bármennyire is szeretnék sokan azt hinni ....

-
Piftuka
veterán
Értem én, na de WebOS 2.0 rendszerrel??? NOOOOORMÁÁÁÁLIIIIS?

Egyébként azt leszámítva, hogy most valami "csoda" folytán az Euronics jóval a listaár alatt adja (ki tudja meddig), az ára nem sokkal olcsóbb, mint az 55C7V modellnek.
Ráadásul azért a B6J is kapható még, nem beszélve a sokkal nagyobb számban kiszállított, raktárazott EG910V-ről, ami pedig fele annyiba kerül. (Ha már valakit annyira zavar, hogy egyébként a készüléke tud 4K és HDR tartalmat is megjeleníteni, ráadásul Web OS 3.0, vagy 3.5 rendszerrel...)
Mindezek ismeretében egyszerűen elképzelni nem tudom, mi visz rá valakit, hogy az 55EG9A7V-t vásárolja!?

-
Dniel
tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Ez a tv azért létezik mert 55B6j már nincs gyártás alatt és hamarosan hivatalos csatornákban már nem lehet megvásárolni mert elfog fogyni a másik pedig, hogy még mindig 10/4 ember fanyalog, hogy minek a 4K nem kell nekem az FullHD főlé nem megyek és csak ez kell.
Ez a két ok ami miatt ezt behozták a piacra
-
Piftuka
veterán
Az volt már, hogy pár hete kapható az LG 55EG9A7V?
Full HD felbontás, WebOS 2.0 (
), és még a legolcsóbb helyen is ~520.000 forintba kerül.Szerintem ezt nem gondolta komolyan az LG... Nem sokkal többért már egy 55B6J-t tud venni az ember. És az nyilvánvalóan klasszisokkal jobb készülék.
-
GemForge
csendes tag
Help pls!
LG 55c6v-m van. Nagyszerű a tévé, de van egy kis problémám. Set top box a HDMI 1-ben, pc a HDMI 2-ben, PS4 a HDMI 3-ban. Nem tudom, hogy miért, de a HDMI2 logo időnként fel-felvillan (mintha jel menne rá) PS4-ezés közben, pedig a PC ki van kapcsolva. Elvileg a legfrissebb szotver van fent, a HDMI CEC ki van kapcsolva... Mi a túró lehet ez? A jelenség ritkán jelentkezik, de van, hogy akkor többször is egymás után. -
Piftuka
veterán
válasz
Zjunior
üzenetére
Én a helyedben a kettő közül mindenképpen a B6-ost választanám. A 2015-ös panelekre sok beszámoló alapján is inkább jellemzőek még a különféle, technológiából fakadó problémák (pl. a vignyettálás, sávosodás).
A 2016-os modellek érezhetően jobbak lettek az előzőeknél, mind az elektronikájukban, mint a panel minőségében. 2015-ről, 2016-ra ilyen szempontból sokkal nagyobb "ugrás" jellemző, mint 2016-ról 2017-re.
Ha valakinek nem fontos a 3D, és mindenképpen OLED készüléket vásárolna, akkor bizony az 55B6V a legjobb vétel jelenleg.
-
Piftuka
veterán
válasz
üzenetére
Megvettem. Sőt, mindjárt kettőt is, hogy a bal szememnek, és a jobb szememnek is jusson egy-egy képernyő, így valódi sztereo képet csodálhassak!

Komolyra fordítva... Nem vettem meg, de mivel a múltkori tesztelés során kimaradt a BFI, majd megismétlem a tesztet, és megnézem ezt a funkcióját is tévé csatornákkal.
-
nokia123
aktív tag
Azt tudja valaki hogy a 2016 oledek megkapják a webos 3.5?
-
Dniel
tag
55C6-ot tudok most ezzel az akcióval 599999-ért. Ha esetleg valakit érdekel

-
Zjunior
veterán
Van valahol 480k alatt?
Kinnt élek itt 480k 5 év garral....
Jobban hangzana ha 350k lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zjunior
veterán
Gondolkozok Oled vasarlasan....
Mennyire éri meg az 55›B6 a 910-920-930 al szemben?
Mik a főbb hiányosságok?
JA MOST LÁTOM 910 nem 4k -sok akkor a B6 lesz

Köszönöm szépen!
-
Archttila
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz
Piftuka
üzenetére
Volt fényereje, mert nem kapcsoltad be a BFI-t
BFInél a black frame insertion miatt baromi sokat zuhan a fényereje, Samsungoknál is bőven 1000nit felett élvezhető csak a BFI, alatta baromi rossz.(#3273) Piftuka A Dolby nyilván terjedni szeretne, ez mind a Dolby, mind a vásárló, sőt hosszútávon az LG érdeke is, h az legyen az elterjedt platform, ne csak pár netflix original film, sorozat támogassa, hanem a legtöbb új BD lemez is. A kizárólagosságért meg nem hiszem h fizettek volna, bár nem elképzelhetetlen. Mellesleg volt pár Kínai csoda is tudtommal amiben benne volt, ok h az más zárt piac, de akkor is

-
Strezi
őstag
válasz
Piftuka
üzenetére
Bármelyik előfizetést kérheted arra az egy hónapra. Azon belül azt nézel, amit akarsz vagy annyiszor amennyiszer akarasz, akár két készüléken. Nekem van öt családi profil pl. mindenkinek egyenként.
Ugyanez a séma igaz ha már előfizetsz, akkor is. Amit látsz, nézheted. Hogy mi van a magyar oldalon, abban nem vagyok biztos, amerikai kínálat a legbővebb, aztán angol német stb. Gondolom a filmjogok miatt.
Ha csak Netflix original-t nézel, akkor is kifogyhatatlan

Nekem most hat hónapos angol gift carddal megy, amti ajándékba kaptam egyik Airbnb hostomtól
Jófej csaj, megyek hozzá máskor is 
-
-
Piftuka
veterán
Köszi a tippet, megnézem majd!
A Netflix előfizetés hogyan történik? Ha jól látom, új felhasználóként kapok 1 ingyenes hónapot, ugye? Ez mire terjed ki? Van bármilyen korlát? Majd ha lejárt az egy hónap, akkor filmenként lehet vásárolni, vagy egy adott időszakra kell előfizetni?
Egyébként én a hétvégén a Youtube-on keresgéltem, és számos, korábban nem ismert nagy felbontású filmet találtam, amelyeket nagyon érdemes végignézni. Majd összegyűjtöm a linkeket ide, és megosztom veletek.

-
Dniel
tag
Rtings oldalán is összehasonlító táblázat alapján az A1-ben nincs Dolby Vision támogatás.
-
Joshi
titán
válasz
Morph76
üzenetére
Junior11 által linkelt tesztben említik is a Dolby Visiont a HDR rész vége fele.

"Sony has opted for the latter, perhaps awaiting the arrival of Dolby Vision dynamic metadata system for further improvements."
Google fordítóval elolvastam a Mozgás és HDR részeket, azért van még mit fejlődni. Mire rászánom magam hogy vegyek egy OLED-et lehet hogy a QLED is Quantum lesz.
-
junior11
veterán
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Nekem is úgy rémlik, hogy említették a későbbi frissítést Sonyék, majd meglátjuk.
-
junior11
veterán
SONY KD-65A1 OLED review [link]
-
Joshi
titán
65"-os 1,7 milliós készülék elvileg tudja?
Én sehol nem látok utalást a Sony A1-nél hogy támogatná a Dolby Visiont.Egyébként az LG 65B6 már közel 1 milla, nem lenne rossz év végén egy ~800ezres akció, mert lehet hogy rácuppannék.

ui.: még a Sony A1-ről. Mintha lenne benne BFI vagy ez kamu?
-
Joshi
titán
Az létezhet hogy a Sony A1 nem tudja a Dolby Visiont? Az LG B6-nál oda van írva a Dolby Vision támogatása, de a HDR10 és HDR10+ már nincs. Vagy ezt a funkciót alapba támogatják a 10bit-es panelek?
-
Strezi
őstag
Tales by Light
Ezt sasoljátok meg Netflixen! Mintha OLED-re lenne tervezve, gyönyörü filmes történetek utazó fotósokkal. -
Piftuka
veterán
Vótmá, sőt mótvá!
Egyébként nem baj, mert időnként hasznos megemlíteni, hiszen nem biztos, hogy mindenki ismeri. Így legalább most eszembe juttattad, és le tudtam tölteni a Bravia "üvegfúvós" demót is. 
Egyébként legjobb tudomásom szerint legálisan terjeszthetőek ezek a demók. 100%-ban azért nem vagyok biztos benne.
-
Piftuka
veterán
"Hozzáteszem más tvknél se tökéletes, de azok jobban elfedik a tv adók béna kódolásait..."
Igen, ez egyébként nagyon érdekes.
Talán már említettem de az LG 42LM3450 tévénken soha egy röccenés sem volt az ismeretterjesztő csatornákon. A jelenlegi SONY 55W809 tévém is hibátlanul közvetíti az ilyen adásokat (még bekapcsolt BFI nélkül is). Ehhez képest az 55EG910V készüléken folyamatosan, és zavaró módon szaggattak ezek az amerikai csatornák.
-
Madwe
nagyúr
Nem tudom volt e róla szó, s nem tartott tovább 2 percnél megtalálni, de ismeritek ezt az oldalt? Én pl a Nasas lg demora már régóta vadásztam. Annyi h ip címenként egyszerre csak 1et lehet tölteni...
Gondolom demok legálisan szedhetőek, ha mégsem akkor elnézést, töröljétek én meg elbújok szégyenemben
-
daneel_hu
addikt
Nálam UPC setup box van, ismeretterjesztő csatornák hol jók, hol nem.
Illetve akadni nem akad egyik sem, de van ahol a forrásanyag minősége hagy némi kívánni valót maga után.
Az amerikai anyagokkal van baj, ahogy előttem páran írták.Ráadásul az ilyen műsoroknál rendszeresen ultranagylátószögű objektívet használnak a kamerán, lehetőleg minél kevesebbet kelljen mozogni a felvevő figurának.
Így aztán amikor svenkel az arc, elég döbbenetes dolgok szoktak létrejönni. 
Ezek a műsorok amúgy plazmán is szarok, maximum oleden ez szembetűnőbb.
24 és 25 fps-es, avagy az 50 fps-es cuccokkal semmi gond nincsen.
-
Madwe
nagyúr
Nincs semmi baja a belső lejátszójának, a tv adással van a gond, 30hzet 50hzen közvetítenek. Normális anyaggal, saját anyaggal a 30hzet 30hzben játsza le. Természetfilmek is szépen mennek, a gond akkor van, ha valaki tv adást néz, ami szarul van kódolva. Szerintem ez irreleváns, mert én nem nézek tvt, aki nézi, annak nyilván problémás. Hozzáteszem más tvknél se tökéletes, de azok jobban elfedik a tv adók béna kódolásait...
-
-
Archttila
veterán
Szaggató ismeretterjesztő és F1? Ez most komoly?
Azért remélem 1-2 éven belül nem csak az árak normalizálódnak hanem sikerül végre szaggatásmentes tévékkel előrukkolni, mert az igazat megvallva így kell a picsának. -
Piftuka
veterán
-
daneel_hu
addikt
válasz
Piftuka
üzenetére
"Ám most, hogy a SONY-t nézem, attól tartok, hogy ha még az általam elvárt, és elfogadott árszintre csökken is az LG E6V, vagy C6V készülékek ára, a kedvenc ismeretterjesztő csatornáim megtekintésekor a szaggatást nem fogom tudni megszokni.
És mindez még úgyis dilemma, hogy nekem a 3D volt az új készülék keresésekor a legfontosabb kritérium. Mert ha már 3D BD filmeket néz az ember, akkor azt tegye a legjobb minőségben. Ám, mégis ezek a tartalmak lesznek kisebbségben, hiszen a filmjeim zöme 2D-s, és viszonylag gyakran nézem a fent említett ismeretterjesztő csatornákat is. Nem is beszélve a labdarúgó mérkőzések és Forma1 futamok közvetítéseiről."Azért nyugtass meg, hogy az Eurosport HD vagy a forma1-es futamok nem szaggattak OLED-en.
Ez Euro HD rendszerint 50 fps-el nyomatja a közvetítéseket.
Ha ráteszed a TruMotiont, még az sem rontja el. :-) -
Madwe
nagyúr
válasz
Piftuka
üzenetére
Mondjuk az ismeretterjesztoshoz hozzátartozik, h tudtommal az speciális eset, mert az amerikai 30hzet 50hzben adják le a tvn, ez azért ritka, s az bizony szaggatott oleden. Ha valaki azt sokat néz, valós probléma, egyébként kb minden más esetben az a fajta szaggatas nem létezik.
-
Joco_77
senior tag
válasz
üzenetére
Mert az új helyett véletlenül a válaszra nyomtam. Bocsánat.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért számít annyira OFFnak a plazma az OLED topicban, hiszen nem vasalókról vagy hüvelygombáról beszélünk hanem két különböző technológiát hasonlítunk össze, de tudodmit legyen OFF.
Én leírtam a tapasztalataimat, nem húzom tovább a rétestésztát, hiszen sem meggyőzni nem akarok senkit, sem meggyőződni valamiről...az ugyanis már részemről megvolt.
További jó TV zést mindenkinek
-
törölt tag
válasz
Joco_77
üzenetére
Na, ezeket most miért is nekem írod?
Mit mondtam én neked, amiről én nem is tudok? "Lehet foggal körömmel védeni bármit", mondod te, de én egyiket se védtem
. Ha véd valaki valamit az a plazmás osztag, pedig az nagyon offnak számít itt és az összes LCD topikban is. Én csak azt mondtam,
hogy ne offoljunk tovább. Érted? -
Piftuka
veterán
válasz
Morph76
üzenetére
"A mozgásmegjelenítés egész szar ,de ez van."
Khmmm... Amikor ezt én itt megjegyeztem, le lettem hurrogva...

Bárhogy is... azóta vettem egy SONY 55W809C televíziót, és nagy örömmel konstatáltam, hogy az 55EG910-vel tapasztalt szaggatásnak, a kedvenc ismeretterjesztő csatornáimon nyoma sincsen!

(Egyébként azt már kitapasztaltam, hogy az RTL+ és RTLII bizonyos reklámjai garantált szaggatást idéznek elő. Egy külön beszélgetés témája lehetne, hogy ennek mi az oka.)
Szerintem továbbra sem egyszerű a döntés, hogy "OLED-et venni, vagy nem venni", mert a képminőség, a színvilág, a kontraszt, no és persze a 3D megjelenítés minősége minden várakozást felülmúl. Vitán felül pazar, csodálatos.
Ám most, hogy a SONY-t nézem, attól tartok, hogy ha még az általam elvárt, és elfogadott árszintre csökken is az LG E6V, vagy C6V készülékek ára, a kedvenc ismeretterjesztő csatornáim megtekintésekor a szaggatást nem fogom tudni megszokni.
És mindez még úgyis dilemma, hogy nekem a 3D volt az új készülék keresésekor a legfontosabb kritérium. Mert ha már 3D BD filmeket néz az ember, akkor azt tegye a legjobb minőségben. Ám, mégis ezek a tartalmak lesznek kisebbségben, hiszen a filmjeim zöme 2D-s, és viszonylag gyakran nézem a fent említett ismeretterjesztő csatornákat is. Nem is beszélve a labdarúgó mérkőzések és Forma1 futamok közvetítéseiről.
-
Joco_77
senior tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem tudom, egyszerűen nem tetszett..
Ne haragudj nem vitázni szeretnék, de hadd ragadjam ki egy állításod:"A moziban látható szürke "fekete", vagy az OLED feketéje."
A G20 feketéje(sötétített szobában mert én úgy nézem a filmeket) ISZONYATOSAN messze van a mozi szürke feketéjétől.
Az oled feketéje mélyebb, ezt belátom, én mindig a fekete kávához nézem, de azért elég fekete a Pana plazma fekete is(nem tudom melyik modelled van).
A fehér vászonra vetített mozi szürkefekete az más kategória(negatív értelemben).
Ezért is van, hogy csak nagyon nagy címet nézek meg moziban, ahol tudok türelmes lenni csak és kizárólag a plazmán, mert számomra más élmény(a többi dologról nem is beszélve mint csámcsogó , viháncoló arcok a moziban, de ez már nagyon OFF).
Szóval nem rossz a Pana plazmák feketéje maradjunk annyiban
Akkorsem ha nem vitás, hogy az OLED é jobb(bár VT60 feketéjét még nem láttam állítólag az a G20 én is túltesz). -
daneel_hu
addikt
válasz
Joco_77
üzenetére
Hát nem tudom, nálam plazma és OLED is van.
Bár nekem a plazma sem "'vibrál", pedig csak egy 100 hz-es ősöreg PANA van a gyerekszobában.
Viszont az OLED még a szomszéd 5 éves plazmáját is keresztben lenyeli ha a színekről van szó.
Ott valamit nagyon el****tatok a boltban...De jó lenne már az elején tisztázni, hogy ki tetszik jobban. A moziban látható szürke "fekete", vagy az OLED feketéje. Mert ha a mozié akkor nincs kiről beszélni, felesleges erről vitatkozni.

Ami az OLED-nél furcsa lehet sokaknak az, hogy a sötétebb színtartomány élénksége megmarad. Ez műnek hat, pedig valójában ez a jó.
Mozgásmegjelenítésben nem tudok segíteni, nálam itthon nincs pacásodás, bár kikapcsolok minden mozgást segítő "funkciót", és külső lejátszóval etetem a tévét. Rühellem a SOE-t, inkább bármi mint az.
-
Joco_77
senior tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Akkor lehet a plazma kicsit "fakóbb" színvilága élethűbbnek hat számomra. (egyébként próbáltuk állítgatni, tehát az "áruházi mód" nem állja meg a helyét).
A színvilággal én még meg is barátkoznék, nem az a nagyobb probléma inkább ez a pacásodás...tehát a mozgás. Valahogy nagyon nem az igazi, engem nagyon zavar...
Tehát a színvilágot ragadod ki, de igazából az az ami miatt én még simán vennék OLED-et, a mozgás itt a nagyobb gond...
írta valaki, hogy nem mindenkit zavar ez, úgy látszik engem igen.
Nem tehetek róla, ez van.
Majd valamelyik következő generáció(ha addig nem kapok VT60at). -
daneel_hu
addikt
válasz
Joco_77
üzenetére
Az OLED-nek nincsenek műszínei, maximum akkor ha nem állítottátok be rendesen.
Feltehetően egy boltban nem fognak hozzányúlni = marad a menüben kiválasztható ÁRUHÁZI MÓD, ÉLÉNK SZÍNEK beállítás, amely nem a színek helyes megjelenítéséről szól.Ha nem akarsz szenvedni a kalibrálással, akkor az OTTHONI MÓD / a színek menüben az ECO vagy az EREDETI beállítás szerintem elég jó eredményeket ad.
Egyébként mi az, hogy műszín?
Egy video vagy film színvilága sokmindentől függ, a felvevő kamera elektronikájától (ha digitális), optikájától, az utómunkálatoktól és magától a megjelenítőtől.
Az biztos, hogy egy mozifilm elkészítésekor nem azt veszik figyelembe, hogy otthon plazmán vagy oleden fogod nézegetni a blu-ray kiadást. Pont leszarják. -
Joco_77
senior tag
válasz
üzenetére
Utóbbi napokat tv nézegetésekkel töltöttem. Bementem több helyre is és azóta is le vagyok döbbenve. Egyik OLEDtől a másikhoz megyek és még mindig nem hiszem el amit látok...negatív értelemben.
Ez a mozgásmegjelenítés, artifactolás(vagy hogy hívják ezt a pacásodást), utánhúzás(ezt nem minden modellnél láttam) nem beszélve a műszínekről(nem csak demóanyagról beszélek, nem LED kategória de számomra mű..nem tetszik
)....
Úgy döntöttem nem cserélem le a 42G20 at(ezt hamar eldöntöttem)...max majd egy 55VT60 at veszek használtan ha valaki árulni fog kevés üzemórával(elég esélytelen).
Lehet foggal körömmel védeni az OLED-et, sőt azt sem vitatom, hogy ez a jövő, de jelenlegi formájában(!!!), mozgásmegjelenítésében nagyon messze van a mozi élménytől számomra(!!!)...legalábbis azok a modellek amiket láttam.
Alaposabban megnézve több helyen is rá kellett döbbennem, hogy számomra a plazma a "közeli" jövő(hidd el sok tv-t megnéztem a napokban többféle anyaggal pont azért mert nem akartam elhinni), és be kell vállalnom a rizikót egy költségesebb garancia nélküli használt elektronikai cuccért, amit eddig SOHA nem tettem meg 40 év alatt, de sajnos mozizni akarok otthon, arra pedig SZÁMOMRA az OLED jelen formájában alkalmatlan(pedig néztem 1.5 milliós TV-t is és rakattam be más anyagokat is rá, de...).
Most mégjobban becsülöm a 42G20 at mint eddig(olyan szinten tökéletes képe van mozizással(számomra), csak kéne nagyobb)...ha megmarad se gond, max nem a kanapéról nézem a filmeket, hanem a számítógépfotelből 1.5 méterről ahogy mostanában. Végülis ráérek a váltással.
Mielőtt elvakult OLED hívők leordítják a fejemet, javaslom a "jelenlegi formájában" "számomra" szavak figyelembevételét. -
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem meg a sample and hold-os összemosódó paca a zavaró szemben a vibráló tűéles képpel. Na akkor kinek van igaza? Mindkét lehetőségnek adottnak kell lenni aztán a felhasználó eldönti mit akar.
Plazma vibrálása még 24p-n sem zavaró egy jó öreg 60hz-es LCD-hez képest, akit zavart az meg betette 60p-re interpolációval. -
Yocee
aktív tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Oké, de megér kétszer annyit egy 55uh770v hez képest?
-
Yocee
aktív tag
Szasztok! Csomagolás sérült lg oled55b6v - t láttam 420.000.-ért, nem gyári garival (Emarkt, Ázsia center) . Lehet, hogy maradna rá pénzecske, de nincs kedvetek lebeszélni róla? Digi tvt nézünk, meg jobb minőségű filmeket Plexen át.
-
Ijk
nagyúr
A CRT után.
Az a baj hogy ezeket a tv-ket nem lehet kis manufaktúrákban gyártani mint mondjuk az audio eszközöket. Mert például mind CRT-re mind plazmára lenne rétegigény, amire mondjuk nem éri meg évi több százezres tömeggyártást építeni, mert elmenne tíz-húszezer darab. -
nobeige
tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nem akart mar senki sem plazmat venni. Pedig egyre olcsóbb lett. Es mégsem. Ilyen ez. Az LCD egyedül maradt a piacon az oled erkezeseig. Egyelore az oled csak a felső kategóriában játszik, lehet hogy ott is marad, lehet hogy nem. Majd kiderul. De a plazma mar nem jon vissza, ez szinte biztos.
-
Morph76
senior tag
válasz
Joco_77
üzenetére
Egy pixel az enyémben meghalt(pirosan világít).Amúgy tökéletesen működik.Leginkább az accony kínozza a hálóban,ahol szinte csak tv-t néz.Már 3. éves a tv és működik ,amúgy.Beégés ,logó maradvány nincs.
A mozgásmegjelenítés egész szar ,de ez van.A plazmához szokott szemed güvvedni fog rendesen!
A hajlítást nem fogod látni ,csak ,ha kifejezetten arra reflektálsz,de 3.5 méterről tuti nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Yettel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), és még a

. Ha véd valaki valamit az a plazmás osztag, pedig az nagyon offnak számít itt és az összes LCD topikban is. Én csak azt mondtam,
)

Vhiktor