Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Morph76 #3204 üzenetére

"A mozgásmegjelenítés egész szar ,de ez van."

Khmmm... Amikor ezt én itt megjegyeztem, le lettem hurrogva... :P

Bárhogy is... azóta vettem egy SONY 55W809C televíziót, és nagy örömmel konstatáltam, hogy az 55EG910-vel tapasztalt szaggatásnak, a kedvenc ismeretterjesztő csatornáimon nyoma sincsen! :N

(Egyébként azt már kitapasztaltam, hogy az RTL+ és RTLII bizonyos reklámjai garantált szaggatást idéznek elő. Egy külön beszélgetés témája lehetne, hogy ennek mi az oka.)

Szerintem továbbra sem egyszerű a döntés, hogy "OLED-et venni, vagy nem venni", mert a képminőség, a színvilág, a kontraszt, no és persze a 3D megjelenítés minősége minden várakozást felülmúl. Vitán felül pazar, csodálatos.

Ám most, hogy a SONY-t nézem, attól tartok, hogy ha még az általam elvárt, és elfogadott árszintre csökken is az LG E6V, vagy C6V készülékek ára, a kedvenc ismeretterjesztő csatornáim megtekintésekor a szaggatást nem fogom tudni megszokni.

És mindez még úgyis dilemma, hogy nekem a 3D volt az új készülék keresésekor a legfontosabb kritérium. Mert ha már 3D BD filmeket néz az ember, akkor azt tegye a legjobb minőségben. Ám, mégis ezek a tartalmak lesznek kisebbségben, hiszen a filmjeim zöme 2D-s, és viszonylag gyakran nézem a fent említett ismeretterjesztő csatornákat is. Nem is beszélve a labdarúgó mérkőzések és Forma1 futamok közvetítéseiről.

Új hozzászólás Aktív témák