Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Suri84

kezdő

Sziasztok! 23.20.50 software, Lg c3, és rögtön a frissítést követően olyan bosszantó hiba jelentkezett, hogy a bluetooth állandóan le ill. fel csatlakozik a házimoziról kb 3 másodpercenként (kis bluetooth kütyüt használok mert régebbi a házimozi és csak regi audio kabel van rajta). Mivel meghalt a bluetooth kapcsolatom ezért optikai audio kabelt használok helyette, igy viszont a hangot csak a házimozi távirányítóval tudom állítani. Bluetooth-al (ameddig működött) nem volt gond elég volt a tv-s táv. A frissítést követően a tv szinte megbolondult pár percre, másnak is voltak hasonló tapasztalatai? A képernyő védő pedig épp úgy nem működik az appokban mint az előző frissítés óta. Kezdőképernyőn bekapcsol, de youtube, netflix nézés közben ha leallitom a képet nem jön be a k.védő. A reklámos változat sem... Az lg nekem azt válaszolta, hogy ez az appoktól függ, pl netflix, youtube és, hogy irjak nekik ezzel kapcsolatban. Hát ez abszolút felháborító szerintem. Valami tipp a bluetooth-os megoldásra? Próbáltam áramtalanítani nem segített...

Új hozzászólás Aktív témák