Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furdalt a kíváncsiság mennyi órát ment már a LG CX -em (ez a monitorom meg ezen filmezek is ) Megvettem a 800ftos Service Remote appot ,és szépen működik.
Szépen bírja a TV. Beégésnek nyoma sincs. ( így használom a kezdetek óta : Oled fény 70 /kontraszt 90 /fényerő 50 )
Kevesebbre számítottam

Van valami amit érdemes állítani szervíz menüben amúgy ?
-
Vhiktor
Topikgazda
Átpakoltam a miniledes hsz-eket offba.
-
szkutyi
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Bocsi nem hagyhatom ki

Nálam is volt egy 835...gyűlöltem..
Az első perctől kezdve húzta a szemem, szó szerint fizikailag kellemetlen volt.(Anno ugyan ez volt a hisense)
Betekintési szögek borzalmas, ha már felálltam, mást kaptam mint tökéletesen középről(de persze a VA ilyen.)
Beállítva úgy volt ahogy a tankönyvben az írva van, de semmi nem volt jó.....lehet fw, nem tudom, azt megkell jegyeztem hogy legutoljára egy downgrade volt, többet alltal elmondod stabil verzióra, akkor rendeződött a fényerő probléma, de a fizikai szemhúzast nem oldja meg semmilyen fw....én nem tudtam elviselni.
Fenyerő az brutális volt egyertelmű.
Képek: c3 VS tcl c835 [kép] [kép] [kép]
Csak tcl képeim: [link] -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
powerup2
üzenetére
Nekem volt egymás mellett LG G3 és C835 1 hónapig. Ha csak nem volt teljesen sötét jelenet mint a Sárkányok háza ominózus része, akkor simán tartotta magát a g3 mellett, sőt bizonyos esetekben látványosabb volt. Vannak olyan jelenetek ahol tarol az oled, de szépen felzarkozott a miniled, főleg ha nem körön sötét szobában nézed.
-
powerup2
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Hát ha megnézed egymás mellett a két tv-t akkor látod hogy melyiknek mi az erőssége és ha a hdr-t nézzük vagy a dv-t akkor a miniledes tv-ék fölénybe vannak. De elég azt megnézni milyen fényerőre képes és a színek fényerejére milyen. Mert nem fakulnak ki a színek. De én nagyon meglepődtem ezeken a tv-ken hogy valós tartalomnál mire képesek. És itt a valós tartalom a lényeg!! Az hogy egy fejlett mérőeszközzel látom hogy éppenséggel mit is tud az egy dolog. Mert az emberi szem nem olyan jó mint az a mérőeszköz. Ha valós tartalomnál jó a kép és szinhelyes akkor nem is kell több. De még microled előtt ez a technologia teljesen jó lesz.
-
alaves
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Azért azt leszögezném, hogy még TCL X-széria sem fog olyan képminőséget nyújtani, mint az LG G-széria. A fehér- és színfényerő csak két dolog a képminőség paramétereiből (fontos, de közel sem minden). Ahhoz, hogy hasonló képminőség legyen, minden pixel mögé kellene egy LED. Ebben a kategóriában már azért elég közel vannak egymáshoz a képminőségek OLED vs. miniLED pro - kontra.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
krx21
üzenetére
De akkor írja oda, rendesen is. Mert így lebutította egyből a tvt.
Egyébként az on off kontraszt arány kb semmitmondó adat, ezért kell különböző ADL szintek mellett mérni, sokkal átfogóbb képet ad és úgy kiderül, hogy local dimming mellett mennyi a valódi natív kontraszt arány

Ez kóklerkedés így.
Sajnos amilyen jó volt régen a flatpanels annyira rossz lett, SDR időszakban tuti volt, hdr és dv korszakkal nehezen vették fel a versenyt, ha jól emlékszem úgy "teszteltek" HDR képes tv-ket, hogy hdr-t nem is mértek éveken keresztül...

Egyébként meg egy jó miniledes tv-n, valós tatalom mellett kb soha nem látsz bloomingot vagy csak extrém ritkán, hacsak nem nagyítóval keresed.
A régi FALD-os tvken volt katasztrófa, ott volt blooming rendesen.
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
hunspikey
üzenetére
Nem tudom honnan van a táblázat, de valamit biztosan félre "kalibráltak", mert nem ennyi a kontraszt aránya, hanem sokkal nagyobb és a fekete szintje is klasszisokkal jobb a 845-nek.
Az aki pedig kikapcsolja egy miniledes tvn a local dimminget, na az a szakmaiatlanság abszolút csúcsa
egyből csinált belőle egy belépő kategóriás 10 évvel ezelőtti tvt és rögtön kinyírta a miniled értelmét, a net tele van szennyel......
TV tesztek közelébe sem engedném a delikvenst.A C835 is megeszi a plazmát reggelire.
-
alaves
addikt
válasz
powerup2
üzenetére
Használd egészséggel!
Valóban, aki teheti és igénye is van rá, próbáljon a felhasználáshoz legmegfelelőbb TV technikát választani. Nálam az OLED a nyerő: főként SDR 100-120 nit, PC monitor/munka/játék/tanulás + TV + film (viszonylag kevés HDR). 0,75-3m (felhasználás függvényében) árnyékolt szoba.
A szemkímélést is figyelembe véve, mivel van/volt választási lehetőségem, ezért 0,75-1m-ről nem fogok miniLED-be nézni (a kijelző időm is sok), valamint oldalról is viszonylag sokat nézem (közös monitorhasználat a lányommal). Továbbá alacsony fényerőn nagyon nem tetszik a miniLED 'átvilágítós' képe, szinte minden előnye elveszik.
100 szónak is egy a vége, mindenki azt vegye, ami neki jó. -
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Hát ez erősen relative..
Méret függően a C845:
65 col: 576
75 col: 720
85 col: 896 zónát tartalmaz.Bárhogy is legyen, a kolléga ugyan nem mondta melyiket választotta de a 85 colost feltételezem. Ennek fél másodperc alatt ki lehet számolni a felületét amit ha elosztok 896 zonával az jön ki hogy 22 cm2 egy zóna mérete. Ez azért tesók közt is 6 x 4 centi körülbelül. Ami azt jelenti hogy kötelezően bloomingol egy ennél kisebb fehér betű esetén.
Nem véletlen : ugyanis a natív kontraszt csak 5400:1-hez, meglehetősen magas 0.025!!! nites "fekete" mellett. (130 nitre kalibrált sdr esetén) - ez kb tízszer világosabb mint egy plazma!
Szóval nem tudom... Szívesen mellé tenném a g3-at, szerintem nem sülne fel.
Kalibrációs adatok :
-
válasz
donjohnson
üzenetére
Ugye ez nála nem jó mert az erősítője max 60 Hz-t tud és nem tudja a VRR-t stb. ezért közvetlenül a TV-re kell kötnie a videókártyát és ARC-on vissza csatolnia hangot. Így viszont a nagyfelbontású hangról kell lemondania , maximm DD+ fér át az ARC-on.
-
hunspikey
őstag
válasz
powerup2
üzenetére
Én a G3 helyett majdnem X955-öt vettem de visszariasztott a tény hogy az EU-ban forgalmazott TCL-ek brutálisan vissza vannak szabályozva. Nem hogy 5000, de 4000 nitet se tud, inkább valahol 3000 környékén van a fogyasztási limit miatt a vége, és a blooming miatt mert azért felírat esetén még mindig van, nálam végül is egy hangyafasznyival a g3 felé billent a mérleg nyelve.
De az 100% hogy a következő TV-m már nem LG felé nyomor színvolumenű woled tv lesz mert érezni hogy ez a tech mla ide vagy oda nagyjából kifújt.
-
powerup2
addikt
Mivel eddig nagy oled fan "voltam" igy tartozok egy beszámolóval a topik olvasóinak. Hogy van e élet az oleden túl ??? Eddig 6 oled televiziót használtam abból 3 oled cserélve lett mert totál kár lett. És egyik sem beégés volt. B7 oled a legrégebbi az még a mai napig megy beégés mentesen, igy kell e félni a beégéstől ? nem hiszem vagy legalábbis tapasztalataim alapján NEM . De még mielőtt valaki azt hinné hogy halálra fogom ekézni az oledet nem így van. A drága szeretet C1-es oledem bemondta az unalmast amit már itt emlitettem. Ebből kifolyólag kicsit jobban szétnéztem a piacon milyen lehetőségek vannak. Első körben csak az oled merült fel mint opció de gondoltam miért ne próbálhatnánk ki mást igy esett a választás a TCL-re. De még mielőtt kapnám az ívet
hogy szar meg kinai stb minden véleményemet úgy irom le hogy előtte 6 oled tv-m volt. És megemlitem azt is hogy a vásárolt TCL tv nem mozi szobába lett véve az majd egy későbbi projekt része lesz
. A TCL C855-re esett a választásom 3300 nitet igér a panel ami dicséretes, és 1344 zónával rendelkezik. A tv tökéletes feketét tud megjeleniteni az emberi szem számára, és a zónák is jól működnek. A HDR és a DV soha nem látott képi világgal kápráztatott el. Ha a C1-et mellé tenném bizony a TCL-t hoznám ki győztesnek mert amit látok minden szempontból jobb. A bőr szín teljesen reális nem túl tolt teljesen valóságos ez ami meglepett igazán. Több filmet végignéztem és teszt anyagokat is filmekből. Olyan kritikus filmeket mint a Blade Runner 2049 vagy Mad Max vagy Furiosa vagy Ad Astra és még sorolhatnám. Minden film esetén tökéletesen teljesitett. Két lejátszóval is teszteltem egy zidoo zx9 pro-n illetve panasonic dp-ub9000-en. És akkor saját magam kérdését is megválaszolom hogy van e élet az oleden túl ? igen van
és nem is akármilyen. Ez a tcl tv még nem a csúcs ha ez ilyen jó akkor milyen lehet az x955 aminek több mint 5000 zónája van és 5000 nitet tud. Ha valaki gondolkodik tv váltáson vagy vásárlás előtt áll mindenféle képen nézzen meg egy ilyen tv-t tényleg ajánlott. -
Vhiktor
Topikgazda
C4 nyert, köszönöm mindenkinek:

Megragadmán az alkalmat egy másik kérdéssel kapcsoaltban is, akinek van kedve ránézhet:
[link]A kitöltést szintén megköszönöm
-
alaves
addikt
válasz
apszi
üzenetére
Mivel a PC-n a videókártya "Játék mód' esetén nem engedi a 1440p/60Hz-et, ezért a játékban sem lehet ezt az opciót választani (javítsatok ki, ha nem így van, de SIMS4-ben most megnéztem). Megoldás lehet, hogy 2160p/60Hz-en megy a játék, a videókártya és a TV pedig 2160/120Hz/esetleg VRR. Így biztosan 5,3-10 ms lesz az input lag.
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Egy olyan (talán banális) "technikai" jellegű kérdésem lenne, hogy:
Rtings szerint az S95D nem rendelkezik Game módban 1440p 60Hz-es támogatással. Mi történik abban az esetben, ha pl. egy 1440p 120Hz-re van alapból állítva a pc, viszont a játék csak 60fps tempóval pörög. Ilyen esetben emelkedik az inputlag, vagy ennek így semmilyen hatása nincs az éppen futtatott játékra?
Előre is köszi, ha tud erre valaki válaszolni.
-
vata666
tag
válasz
lala666
üzenetére
Nem is állította vissza az SM-ben a screen saver brightness-t nulláról 7-re. Nálam is jól működik az fw. Annyi , hogy 1640-es frissítés óta már csak direkt olyan távirányítóval és metódussal lehet az SM-be lépni, mint a 2024-es modellek esetében. Nálam a távirányítónak annyi volt a "hibája", hogy amikor bekapcsoltam a tévét, akkor egyszer valamit meg kellett nyomni rajta. Utána lett "aktív".
-
donjohnson
addikt
válasz
makoss
üzenetére
ha házimozizol, akkor az erősítő a "központ", ami fogadja az összes forrás hdmi-t (számítógép, xbox, laptop stb). gondolom legalább 4 hdmi bemeneted van az erősítőn: [link]
az erősítő arc-os kimenetét kell a tv arc-os hdmi-jére kötni, ezért elég 1db összeköttetés a tv és az erősítő között.
ebben a tekintetben nem változott semmi. ne zavarjon meg az a plusz "e" betű, hogy earc.
irány: (forrás) videókártya --> erősítő --> tv (cél) -
makoss
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
igen csak most ha jól látom 1db van az eARC ARC csatiból?
Mert most azon agyalok, miként tudom úgy élvezni a hangot házimozin, hogy minden jó legyen?
Pld a videókártya HDMI kábelét eddig az erősítő ARC (nincs rajta eARC) bemenetére dugtam, de most lehet egyből az OLED tévébe kell? és a tévéből az erősítőbe....? -
donjohnson
addikt
válasz
makoss
üzenetére
csatlakozók:
kisebb kép
nagyobb képhdmi earc újabb mint a hdmi arc, több hangformátumot támogat: [link]
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudna valaki egy közeli képet betenni az LG OLED55G42LW tévé csatlakozóiról?
A tévé csatlakozók elrendezésére megnevezésére lennék kíváncsi, nem igazán tiszta ez az eARC dolog (sosem volt még dolgom ezzel) -
alaves
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
A tunerjéről nem tudom kipróbálni, mert telekom androidos box-om van, ráadásul frissítéssel kiszedték belőle a 1080i lehetőséget, úgyhogy még ha vimu-val (boxon) ráküldöm a TV-re HDMI-n keresztül a 1080i mkv-t, akkor is 1080p-t fog kapni a TV. Egyébként fórumon még nem láttam, hogy a tuner-rel interlaced probléma lenne, szerintem belső lejátszó bug. Ilyenek ezek az fw írók, kit érdekel, hogy valaki felvesz 1080i anyagot és utána vissza is szeretné nézni.

Ui.: Pl. a Philips állítása szerint is csak én találtam rá a 754-es belső lejátszójának bug-jára: a 1,66:1 és az 1,85:1 képarányú filmeket 'eredeti' képarány beállítással 16:9-re nyújtja (konkrétan azokra a képarányokra vágott anyag, tehát nem a 16:9-es képben lévő 1,66:1 kép remux esetében). Ne nézzél régi francia filmeket, illetve ha nézel akkor csak remuxban.
-
Vhiktor
Topikgazda
Nemrég valaki linkelte itt a C6 HDR5000-et nekem, kiváncsiságból rendeltem egyet, bár használni nem nagyon fogom.
Mint ahogy eddig is ez egy átcímkézett Xrite i1d3, amit csak a Calmannal lehet használni, ezt figyelembe véve elég drága..... viszont a calmanban hozzáfér egyedi korrekciókhoz, ez az egy "előnye" van egy sima xrite-al szemben. Hogy mekkora ez az előny az más kérdés, mert a beépített korrekciók nagyjából semmire nem jók, de majd leellenőrzöm a 2 nm-es jetivel. Ráadásul semmiféle certifikáció, hitelesítési papir nem jár hozzá, mégcsak a tudásáról sem, nincs róla semmiylen papir, hogy mennyire pontosan mér és milyen feketeszintet képes megmérni, említés szintjén sem, így a korrekciók még értelmetlenebbek, rádásul az sincs megemlítve shol, hogy a korrekciók milyen műszerrel készűltek..... Így komoly munkára semmiképpen sem használható, figyelembe véve az árát meg drága (+ áfa, + vám + szállítás).

-
ρσгτσ
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Esetleg telefonon keresztül ki lehet még próbálni az irányítást, hogy úgy is vannak -e ilyen gondok. Ha nincs kéznél másik Samsung távirányító.
Nekem még nem volt ilyen problémám. Mondjuk én másik Samsung távirányítót használok. Nem azt, amit a TV -hez kaptam. Néha pedig telefonon keresztül irányítom. Mindegyik hibátlanul működött az összes FW alatt.
-
Recon666
Közösségépítő
Koszi srácok, megpróbálom és jelentkezem.
-
hunspikey
őstag
Bocs hölgyek, urak, full kotta off, de nem tudok más fórumot ahol minőségi TV-vel rendelkező vájtszemű emberek lennének ezért itt kérdem meg:
Másnak is pár hete becsokizott az Amazon Prime Video minősége?
Nálunk fut az összes létező streaming hibátlanul UHD, HDR-ben, de a Prime elmúlt. Még a 720p-t sem éri el, rendesen C64 a kép.
Előtte ugyan ezzel a TV-vel hibátlan volt, most nézhetetlen. Egyből indítva egy másik streaming szolgáltatót, az persze megy mint állat. TV-n futtatott Speedtest app (LG store-os) 250Mbit / 150Mbit körül mutat, nyilván nem ez a probléma.
-
hunspikey
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Na ez becsoki!!!
@Viktor - én sem össze-vissza barmoltam, adtam fehéregyensúly beállítás alatt IRE 2.5; 5; 7.5 értékekre pluszt, csak hogy kicsit kiemeljem az alját - annyira szeretném nézni ezt a "mozi" módot és ezért újra meg újra előveszem, de haljak meg ez a mód nálam legalábbis fw hibás. Volt már itt minden, dither sávok, fekete villogás, poszterizáció és gyakran látok rajta elég fura árnyalatokat, mintha bizonyos árnyalatok egyszerűen nem a helyükön lennének. Az otthoni mozi meg hibátlan - annak semmi baja.
Nem értem
-
alaves
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Minden "apróságot" észreveszel
Az fw készítők nem így dolgoznak.
Egy példa iciri-piciri bug-ra: (azt nem tudom, hogy előző fw-n vagy C1-en volt-e, csak nemrég vettem észre)
- S90C belső lejátszó 'interlaced' (1080i mkv) videó lejátszása:
Egy nyomás balra gombra (10 mp visszapörgetés) után pedig:
-
alaves
addikt
válasz
bigdigit
üzenetére
LG-nél és Philips-nél (többi gyártót nem tudom), csak az e-számlát és a TV hátulján lévő címke fotót (sorozatszám) kell csatolni 'oszt jó van', szerintem az jelenleg már jog- és szabályszerű. (Samsung
)
S90C táv. modell: VG-TM2360E. Jelenleg csak YT fagy és az is ritkán, engem nem zavar egyelőre, ha súlyosbodik akkor cseréltetem. -
bigdigit
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Samsung webshoptól utólag kell kérni a rendes samsungos garancia papírt. Kiküldik levélben. Hogy miért nem adnak alapból én sem értem de így működik. Én pont most kaptam meg emagtól.Számlán pl nem volt rajta a tv sorozatszáma.S90C esetén is gondolom ugyanaz a táv van hozzá.
-
-
alaves
addikt
válasz
bigdigit
üzenetére
Másütt nem, de az új fw-vel (S90C/fw:2000.2) YT esetében már én is tapasztaltam, hogy 5-10 mp-ig fagy (valószínű a táv. és/vagy az fw).
Én úgy tudtam eddig, hogy "rendes" bolt esetén az e- és papír számla = 3év gyári garancia (értékhatártól függően persze).
Az lenne még kabaré, hogy ha bejelentenék egy hibát, csatolnám a Samsung webshop számlát és ezt követően kérnék a garanciapapírt
-
bigdigit
addikt
válasz
Recon666
üzenetére
Szerintem nem a tv fagy le hanem a távirányító nem működik kb 5 secig. Ez nekem újkora óta ilyen. Épp most vágtam bele garis intezésbe de csúszik a dolog mert emag nem adott gyári garancia papírt. Várom érkezzen levélben.
Ha eltávolítod majd újra hozzá adod a távot egy pár napig jó lesz.
-
alaves
addikt
válasz
Recon666
üzenetére
Még megpróbálhatod: 2 perces áramtalanítás > 'Eszközápolás' > Visszaáll. (mégegyszer)
Ha nem jó, akkor próbáld meg a Samsung ügyf.szolg-al (TV-n 'Távkezelés: be') korábbi verzió telepítését. Avs fórumban (talán USA felhasználó) esetében konkrétan távkezeléssel raktak fel előző verziót, tehát lehetséges. -
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Ismét én, visszaálitottam a rendszert gyárira, de ez a 1640 fw egy katasztrofa, sokat gondolkozik, idokozonkent meg is fagy egy időre (S95B), van lehetőségem visszállitani valahogy az előzőt? :/ -
hunspikey
őstag
Érdekes dologra lettem figyelmes a G3-al és annak filmmaker módjával (egész pontosan Dolby Vision 'mozi' mód) kapcsolatban.
Ha eltérek a gyári resetelt profiltól, mert pl szeretnék csak egy ici-picit bele emelni az aljába, magyarul világosítani a near black részleteken, pl IRE 2.5 - 7.5 értékeknél, szóval ha belekotrok egy kicsit is, mindenféle képi anomália jött elő.
A Netflixes Kaos hatodik részében az alvilági iszonyat sötét hatalmas termes jeleneteknél villódzó fekete szintet, illetve átlós sávos dither zaj futást láttam ami azért eléggé szégyen

Amennyiben visszaállítottam, megszűnt.
Ezt semelyik másik "profil" nem csinálja - és nem nagyon értem miért, hiszen én a kalibrátoroktól úgy tudtam, hogy a profil nem más mint egy azon panel egyforma vezérlése más-más EOTF görbével illetve színtelítettséggel.
Elképzelhető, hogy a LUT tábla is eltérő? Vagy egyéb képi paraméter is van ami miatt ez előfordul?
A fekete villódzást úgy kell elképzelni, hogy pár másodpercenként egy-két képkocka erejéig határozottan sötét szürkére villant az amúgy fekete alap.

-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
S95B tulajokat kérdezek, jött új firmware a tv re?
1640.9
Nem erre emlékszem 1640.6 ra
Tudni mi változott?
Köszi! -
válasz
Vhiktor
üzenetére
Lehetséges hogy tévedek,de például én látom azt amit írsz akár egy sima streamnél is.
Egy barárom most 2 hete vett a lányának az én segítségemmel egy samsung S95D OLED tv-t.( ragaszkodik a márkához, beballagtunk a Mediába aztán hoztuk) és döbbenetesen jó a kép, nagyon tetszik.Majd December eleje körül felvenném veled kapcsolatot nála kalibrálás ügyben a lánykának, addigra talán belekerül 100 óra, egyetemista pécsen.
-
alaves
addikt
válasz
szkutyi
üzenetére
Ha elindítod és belepörgetsz a fényes jelenetekbe a 1080p/HDR rilíznél (LG-n is mkv-ból HDR10-ben, S90C-n gyönyörű, de szerintem C3 belső lejátszó is hasonlóan értelmezi), akkor láthatod hogy sokkal több értelme van ennek a módosításnak, mint amikor 300-400 nit lesz a vége. Inkább olyat nézek, mert a gyakorlatilag SDR-re redukált HDR/DV-nek nincs értelme. Megnéztem a BD50-t is, az is 1000 nit, de azzal sincs probléma, nagyon szép az is.
-
szkutyi
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
szerk:jahhh nincs is miről beszélni..
ez egy nagy kamu dovi
xd
megint csak a mediainfo-ra hagyatkozik....
Amiről pont beszél,az egy mokolt 11Gb 1080p dovi realse...még távolabb áll az eredeti remuxtól mint a 4k REMUX realse ..
Valószínűnek tartom hogy az van túl vilagositva. Minthogy az eredeti bd túl sötét....
-
StLui
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Köszi! (digi-t el is engedem akkor)
-
junkpod
nagyúr
válasz
alaves
üzenetére
Pont az ilyen release -kről írtam, mikor azt kifogasoltam, hogy a torrent, bár lehet nagyon jó, de mégsem BD... Van ellentmondás a fajlnevben.
Na, később írod is. Egyszerűen becsapják a letoltoket, hiszen belenyulnak az anyagba. Azért, hogy azt higgyük mekkora jóságos Úristen HDR film, feltoljak az egekbe a fényerőt, teljesen függetlenül az eredetitől.
Ez csak jobban fog világítani, de nem lesz etalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

aztán a mérési eredményeket közé teszed.

TV tesztek közelébe sem engedném a delikvenst.

Most épp ilyen cím az Astro Bot PS5-ön, elképesztően jól néz ki