Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is az van, és ablak mellett, délután telibe jön a fény, még soha nem láttam lilás színt, igaz nekem már olvasó szemüveg kell, de a feleségemnek olyan jó a szeme átlát a falon, a lányomnak, a vejemnek szintén, kérdeztem illetve mutattam nekik ma délután, nem látnak semmit amiről itt szó van, lehet hogy létezik a jelenség, mikor vettem a g6-ot másfél éve az rtings is ezt írta, egyből ez volt az első amit néztem mikor hazahoztam, lehet szerencsés vagyok, de nálam nincs ilyen. A bátyámnak szintén g6 van csak az egyel régebbi a 240hz-es, ma átmentem megnézni, nem láttunk nála sem lila szint sehol, pedig nappali, erkélyes nagy ablakos ajtóval stb.. lehet van ez a jelenség, de ha körülöttem lévő 10 ember közül egyik sem lát lilás szint, szerintem fölösleges riogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258