- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szilárdtest-akkumulátorra válhatnak a Samsung kütyüi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
4264adam
üzenetére
Én is azért vettem, mert amik vannak azok már régiek és a mostól már nem olyan puhák. És igen, a QD réteg nagyon sokat javít a színeken és az összképen, ráadásul ez egy kifogástalan háttérvilágítású darab.
Azóta mindenkinek azt tanácsolom, hogy QD típust keressen bármely kategóriában (vannak olcsók is már, ez még 215k volt 4,5 évvel ezelőtt ami akkor elég sok volt).
De egy OLED panel QuantomDot réteggel kombinálva, plusz a képélesség és a válaszidő együtt már kimagasó képminőséget kell nyújtani. Nyilván ez sem lesz tökéletes minden szempontból, de összességében több plusz mint a mínusz. És amit képet betetteél valamint amiket írtál (úgy, hogy ez már a második OLED-ed) úgy gondoltam fölösleges tovább várnom, mert úgysem a legújabb ls legjobb típust keresem. Így sokat hezitáltam a választáson, valamint igaz a mondás: ha túl sokat gondolkodunk két lépés között, akkor a fél életünket egy lábon töltjük.
És tényleg nagyon remélem, hogy hibátlan lesz mert sajnos tudjuk, hogy a minőségellerőzés nem áll a helyzet magaslatán szinte semmilyen hw tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258