- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nem arról beszéltem, hogy jobb leszel ha jobb a motion clarity. (Mármint van aki jobb lesz, mert több információ, kisebb latency, nagyobb mozgás "felbontás" lehetővé teszi a gyorsabb, pontosabb reakciót.)
Hanem arról, hogy a motion clarity bizonyos játékok élményéhez hozzáad.
Ahogy bizonyos játékok élményéhez hozzáad 1440p helyett a 4k, raszter helyett az RT vagy mid helyett az ultra preset.Egy fast paced játék, ami arra van optimalizálva, hogy lehessen több fps-ed jobb élmény lesz, ha van is több fps-ed és meg is tudod jeleníteni.
A motion clarity javításának egyik legpraktikusabb és értelemszerílűbb módja a hz és az fps növelés. Aztán vannak egyéb technológiák is (BFI, BLS stb), de a magas fps/hz-et semmi nem helyettesíti ahogy magasabb felbontás nélkül sem lesz élesebb a kép.
Illetve azt is hozzátenném, hogy igyekszem elkülönítőleg fogalmazni: véleményt, tényt, jelenséget, preferenciát stb mind annak megfelelően szoktam fogalmazni. Más véleményét, tapasztalatait, preferenciáját nem szoktam érvényteleníteni, de sajátommal igyekszem kiegészíteni.
Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Napelem
- World of Warships
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- MSI 321URX OLED / 32 / 4K / 240hz / 0.03ms
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED 360Hz Gaming monitor
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258