Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli)."
Nem bántam meg én sem a 360hz-et egy szemet sem, igaz még soha nem használtam ki, mivel egy játékot játszom csak, az meg max 300fps-t enged. Nem vetted feleslegesen, és én sem, imádom nagyon, az biztosan nem lesz évekig gond, hogy kevés a 360-as monitor
Egyébként meg értem, mit mondasz, és egyetértek
én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni.
Skynet258