- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli)."
Nem bántam meg én sem a 360hz-et egy szemet sem, igaz még soha nem használtam ki, mivel egy játékot játszom csak, az meg max 300fps-t enged. Nem vetted feleslegesen, és én sem, imádom nagyon, az biztosan nem lesz évekig gond, hogy kevés a 360-as monitor
Egyébként meg értem, mit mondasz, és egyetértek
én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey Ark 55 4K / 165Hz óriás gamer monitor RITKASÁG
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED 360Hz Gaming monitor
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni.
Skynet258