Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem.
HA olyan homogén lenne a WOLED, mint a QD-OLED, akkor biztosan a WOLED maradna, így még nagyon tipródom, hogy most kipróbáljak-e egy másik ugyanilyet vagy szarjam le és jó lesz az a QD-OLED. A digital vibrance 60% mellett már elfogadható a WOLED képe is (nekem), de picit kényelmesebbnek találom a QD-OLED betűmegjelenítését.Most elkezdtem fosni a QD-OLED kényes felülete miatt. Nehéz szülés lesz ez így...
A kettőből kellene gyúrni egy jó monitort. QD-OLED fényes kijelzővel, mert akkor nem kellene gondolkodni semmin.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
HA olyan homogén lenne a WOLED, mint a QD-OLED, akkor biztosan a WOLED maradna, így még nagyon tipródom, hogy most kipróbáljak-e egy másik ugyanilyet vagy szarjam le és jó lesz az a QD-OLED. A digital vibrance 60% mellett már elfogadható a WOLED képe is (nekem), de picit kényelmesebbnek találom a QD-OLED betűmegjelenítését.
Skynet258