- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Samsung G85SD 34" Fekete képernyő az egér/kurzor mozgatása közben
Előző konfigomnál is csinálta - 7900XT - bár csak a 25.8.1 driver feltétele után, ha jól emlékszem 25.3.1-ről frissítettem, illetve most az új gépemnél is (adatlapon a pontos konfig, amúgy 9070XT). Most az új gépre természetesen a legfrissebb BIOS, Chipset, VGA driver ment fel, mindenből a legújabb, és - gondolom - ennek következtében itt is csinálja.
7900XT mellett a régebbi driverrel nem volt gond.
Mivel most elsődlegesen a Battlefield 6 a cél, nem szeretnék régebbi drivert használni ha nem muszáj.A probléma: https://youtube.com/watch?v=IrpcmwoD0YE
Szóval ha be van kapcsolva a Game Mode a monitoron, ami többek közt leveszi 120hz-re a max frissítést a 175-ről, el-elsötétül a képernyő, majd visszajön. Ez pl böngészőben, ICUE-t megnyitva, Adrenalin GUI-t megnyitva jön elő, asztalon pl nem.
Végigpróbálgattam az összes Radeon driver beállítást, adaptive sync és barátait, de semmi nem segített. Egyedül a Game Mode kikapcsolása, ami rosszabb képet eredményez, kisebb frissítésen, ami nyilván nem optimális. Csinálja ezt DP és HDMI kábelekkel is. Azóta találtam redditen több Samsung OLED Game Mode usert akik ugyanebben a cipőben járnak AMD és NVIDIA kártyákkal is.Holnap kipróbálom az új konfigon is a régebbi drivert, kíváncsi vagyok.
Van ötletetek esetleg a probléma megkerülésére/elhárítására anélkül hogy fel kelljen adnom 175hz-et vagy az új drivereket?

Új hozzászólás Aktív témák
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258