Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, kipróbáltam néhány dolgot....életembe először kikapcsoltam a game mode-ot, 120Hz-re korlátoz és a HDR -t is offolja.
Megnyitottam YT-ot Chrome alatt, PH-t, belemásztam az Icue-ba, megnyitottam az Nvidia felületeket, de semmi ilyesmi.
Vissza is nyomtam a game mode-ot, amúgy is szarabb a kép, ha nincs bekapcsolva.Edit: eggyel régebbi vga driver van a gépen, de lényegtelen, egyikkel sem tapasztaltam ilyet.
Edit 2: amikor a távirányítóval átváltom a game mode-ot, akkor elsötétül egy másodpercre a képernyő, de az normális, olyan mintha csatornát váltanál egy tévén, de random black screen nincs és nem is volt soha.
-
A game mode engedi csak a 175hz-et, ha ki van kapcsolva, akkor 120Hz.
Nálam még nem jött elő ez a hiba, igaz mindig game mode-ban van a monitor, mert csak játékra használom.
Kábel DP, VRR és hasonlók OFF a kezdetektől.
A VGA drivereket mindig felrakom a legfrissebbet, igaz 1-2 hét után csak.Edit: én is Icue-t használok, a videóban látható problémát még nem láttam egyszer sem, a fél év alatt.
De ha megmondod pontosan, hogy mit kell csinálnom, hogy előhozzam a hibát, akkor kipróbálom, csinálok videót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258