Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Vegul en is attertem OLED-re, egy LG 27GX790A-B modellel. Hetfo ota van meg. Oszinten szolva meg mindig nem talaltam meg az idealis beallitasokat rajta, de kb. minden napra jutott egy ujabb "attores". A VRR flicker rettenetes, de ugy latom ez kb. minden oled-nel igy van. A fringing egyaltalan nem zavaro, de ez RGWB, nem RWBG. Szoveg megjelenitessel nincsen gondom. Ev elejen megprobalkoztam egy Samsung G60SD-vel, de azzal joval komolyabb gond volt: brutal hangos coil whine. Szinei jobbak voltak az LG-nel, a fringing es text clarity joval rosszabb volt. Kb mintha minden betun lett volna egy kis kromatikus aberracios hatas.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Skynet258