Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz lenox #86557 üzenetére

Ja, meg vagy 300 kilóval nehezebb. Már a rav4, asszem arról volt szó. De legalább annyira aerodinamikus, mint egy kétajtós szekrény. Amúgy most megnéztem, az enyém is csak 1,5 tonna üresen, nem 1,6. Viszont a toyota 1400 kg-t ad meg a hybrid corolla kombira, ami valami egészen hihetetlen érték úgy akkupakkostól, mindenestül. Kukac, neked mi van a forgalmiba írva üres önsúlynak? Nem sürgős, csak ha egyszer a kezedbe kerül a papír.

Voltam amúgy új Priust nézni nyár végén, mondták, hogy ááá, az még nincs, ők is csak egy példányt láttak mutatóba, de amúgy is csak őszre tervezték a bevezetését. Ehhez képest tesztek év eleje óta vannak róla, azokban speciel nyár eleji értékesítésről volt szó. Júniusban már olyan hírlevelet kaptam, hogy ittavanni, jelentkezzek tesztvezetésre! De rendesek voltak, megengedték, hogy meghagyjam az adataimat, és értesítenek, ha lesz megtekinthető példány. Na, ez azóta sem történt meg, pedig mondtam nekik, hogy jövő év elején lejár a lízingem, szóval relatíve sürgős lenne. Aztán megpróbáltak rábeszélni egy Corollára. De csak azután, amikor mondtam, hogy a nyomorult suvjaik nem érdekelnek. Mondjuk a Corolla se nagyon. Annyira ugyan nem borzalmasan ocsmány, mint a suvok, de épp eléggé, hogy utálnám használni. Az új Prius viszont nem néz ki rosszul képeken (élőben meg ugye még kb senki nem látta), a technika meg nagyon tetszik, ami alatta van.

Bár ahogy a dolgok állnak, szerintem megtartom a Mazdát, ha sikerül megegyezni a lízingcéggel (mármint ha nem valami pofátlan árat kérnek érte).

p

Új hozzászólás Aktív témák