- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ja, meg vagy 300 kilóval nehezebb. Már a rav4, asszem arról volt szó. De legalább annyira aerodinamikus, mint egy kétajtós szekrény. Amúgy most megnéztem, az enyém is csak 1,5 tonna üresen, nem 1,6. Viszont a toyota 1400 kg-t ad meg a hybrid corolla kombira, ami valami egészen hihetetlen érték úgy akkupakkostól, mindenestül. Kukac, neked mi van a forgalmiba írva üres önsúlynak? Nem sürgős, csak ha egyszer a kezedbe kerül a papír.
Voltam amúgy új Priust nézni nyár végén, mondták, hogy ááá, az még nincs, ők is csak egy példányt láttak mutatóba, de amúgy is csak őszre tervezték a bevezetését. Ehhez képest tesztek év eleje óta vannak róla, azokban speciel nyár eleji értékesítésről volt szó. Júniusban már olyan hírlevelet kaptam, hogy ittavanni, jelentkezzek tesztvezetésre! De rendesek voltak, megengedték, hogy meghagyjam az adataimat, és értesítenek, ha lesz megtekinthető példány. Na, ez azóta sem történt meg, pedig mondtam nekik, hogy jövő év elején lejár a lízingem, szóval relatíve sürgős lenne. Aztán megpróbáltak rábeszélni egy Corollára. De csak azután, amikor mondtam, hogy a nyomorult suvjaik nem érdekelnek. Mondjuk a Corolla se nagyon. Annyira ugyan nem borzalmasan ocsmány, mint a suvok, de épp eléggé, hogy utálnám használni. Az új Prius viszont nem néz ki rosszul képeken (élőben meg ugye még kb senki nem látta), a technika meg nagyon tetszik, ami alatta van.
Bár ahogy a dolgok állnak, szerintem megtartom a Mazdát, ha sikerül megegyezni a lízingcéggel (mármint ha nem valami pofátlan árat kérnek érte).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest