- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi is a cégnél Win 11-et használtunk, illetve otthon is már mindenhol az van fent ahol bírta a gép. Szerintem teljesen jól használható rendszer. A Win10 csak 2 régebbi gépen van fent, mert sok lenne nekik a Win 11.
Visszatérve a hálókártya hibára. Az eszközkezelőben nem ír ki hibát rá? Írtad, hogy dokkolóval használod, akkor még a dokkoló egy firmware hibája is bejátszhat. A laptopon van UTP csati? Ha igen akkor próbáld ki, hogy közvetlenül rádugod a LAN-ra.
erdey_a: Nem tudom mi alapján állapítják meg, hogy melyik oprendszert mennyien használják, de ha eladások alapján akkor erősen torz a statisztika. (A home userek legalább fele, de szerintem inkább több nem veszi meg sem a Windows sem az Office-t, így ők kimaradnak a statisztikából.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest