Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
És ez most miért is fáj neked, hogy gyorsabban megyek? Mint írtam akkor megyek ha olyanok a körülmények és nem zavarok vele senkit. Nem vagyok agresszív.
Ha időre kell mennem, akkor én az szeretem betartani, de ha nem muszáj nem akarok azért fél órával korábban kelni, mert más feltartja a forgalmat és képtelen a forgalommal együtt működni. (És itt nem azt mondom, hogy mindenki száguldozzon az autópályán, de mondjuk a "jobbra tarts"-t be kellene tartani, meg néha bele kellene nézni a visszapillantó tükrökbe is.)
A forgalom feltartására és a forgalommal való együttműködés képtelenségre másik remek példa szerintem zipzár elv sávváltáskor, amit a sokat képtelenek felfogni, vagy a kereszteződések helyes használata. (pl ha látom, hogy nem tudok a kereszteződésen átmenni, akkor nem hajtok be, hogy utána a keresztbe jövő autók se tudjanak elmenni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest