- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
És ez most miért is fáj neked, hogy gyorsabban megyek? Mint írtam akkor megyek ha olyanok a körülmények és nem zavarok vele senkit. Nem vagyok agresszív.
Ha időre kell mennem, akkor én az szeretem betartani, de ha nem muszáj nem akarok azért fél órával korábban kelni, mert más feltartja a forgalmat és képtelen a forgalommal együtt működni. (És itt nem azt mondom, hogy mindenki száguldozzon az autópályán, de mondjuk a "jobbra tarts"-t be kellene tartani, meg néha bele kellene nézni a visszapillantó tükrökbe is.)
A forgalom feltartására és a forgalommal való együttműködés képtelenségre másik remek példa szerintem zipzár elv sávváltáskor, amit a sokat képtelenek felfogni, vagy a kereszteződések helyes használata. (pl ha látom, hogy nem tudok a kereszteződésen átmenni, akkor nem hajtok be, hogy utána a keresztbe jövő autók se tudjanak elmenni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Intel találgatós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest