Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ladybug
üzenetére
“…leírva jobban érti a németet.“
Meg az angolt. De még a magyart is. Megvettem egy rakás klasszikust a magyar filmtörténetből dvd-n, de olyan szar a hangmérnöki munka, hogy egy büdös szót nem értek belőle.
Hangosítani sem érdemes, mert a zajok elnyomnak úgyis mindent. Van egy-két hangmérnök zseni, akit bezárnék egy harangtoronyba, és eljátszanék a harangkötéllel szívem szerint. Legutóbb az Interstellart néztem netflixen, amiből konkrétan csak a zenét hallottam, de az kurva hangos volt, ha hangosítottam, akkor jöttek még a zajok is, már zengett az egész ház, de a szereplők még mindig suttogva beszéltek. Majdnem fel is adtam, de inkább levettem a hangot a picsába, és megnéztem némafilmként, felirattal. Nem volt egy nagy élmény, de ez is letudva. Valószínűleg nagyobb élmény lett volna a film rendes hanggal…
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hangosítani sem érdemes, mert a zajok elnyomnak úgyis mindent. Van egy-két hangmérnök zseni, akit bezárnék egy harangtoronyba, és eljátszanék a harangkötéllel szívem szerint. Legutóbb az Interstellart néztem netflixen, amiből konkrétan csak a zenét hallottam, de az kurva hangos volt, ha hangosítottam, akkor jöttek még a zajok is, már zengett az egész ház, de a szereplők még mindig suttogva beszéltek. Majdnem fel is adtam, de inkább levettem a hangot a picsába, és megnéztem némafilmként, felirattal. Nem volt egy nagy élmény, de ez is letudva. Valószínűleg nagyobb élmény lett volna a film rendes hanggal…