- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
hehe good luck nekik, mondjuk az is vicces, hogy több mint fél év múlva jön az ember (addig még 10x meggondolhatja / stb)
én úgy nyomtam a tavasszal, hogy du 5kor elküldtem a felmondó emailt, este 9kor jött az email h akkor ok, másnap adjam le a gépet... akkori főnökömnek 1 éve volt 3 embere + pár héten belül érkezett a 4. + két nyitott pozícióra ígéret q2-ben, most van 0 embere és 5 külsőse... biztos jól haladnak a dolgok

ja múltkor volt egy vicces telefonhívásom, nagy lendülettel felhívtak, hogy megkapták a cv-m, tök jó. mondom tényleg tök jó, meg tudja nézni, hogy mikor küldtem el? nov 25... mondom igen, valóban kaptam egy autotamat emailt aznap, csak én febr 1én jelentkeztem, egy óvatos óra volt kitölteni mindent a rendszerükben, aztán 3 nap múlva jött egy email, hogy ez a pozíció váratlan biznisz reasonok miatt megszűnt. de azért érdekel?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest