Hirdetés
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
érdekes ez a dolog. Én nagyon ügyesen szeptember elején vettem autót, így a biztosítás felmondási határideje is mindig a nyár közepén van, és ezért minden második évben elfelejtem megnézni.
Most kivételesen nem felejtettem el, múlt héten megcsináltam a váltást.Ami érdekes, hogy az évek többségében úgy ad ajánlatot a meglévő biztosítóm, hogy nagyon nem éri meg náluk maradni, tavaly volt először ez alól kivétel, tavaly úgy jött ki, hogy a meglévő biztosíóm volt a legolcsóbb, így ott maradtam. AZ előtte való években ilyen 30 k / év volt, tavaly az összes ilyen 48 körüli ajánlatot adott, a meglévő biztosító pedig 43-at.
Most megint megnéztem, a meglévő biztosító évi 40-es ajánlatot tett, de a netrisken volt 28-29-30-ért is, szóval át is mentem az Allianz-hoz 29-ért, és most nem éves lesz, hanem féléves.
SZóval nekem most éppen csökkent a díj úgy az egyharmadával....
B10-ben vagyok amúgy.
Persze az is lehet, hogy mivel én más ciklusban vagyok, nekem mást mutat..., nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Bitcoin topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest