- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Definiáljuk az ügyfélkaput ha lehet, mert az ugyfelkapu.hu egy bejelentkező oldal, ahol bejelentkezni, beállítani, meg kijelentkezni lehet. Aztán van a régiügyfélkapuponthu, ahol mindenféle van, de ilyesmit nem találtam, ahova külön kér bejelentkezést, miután az ugyfelkapuponthun már be vagyok jelentkezve. Meg van a magyarorszagponthu, ahol kiírja, hogy ez az ujmagyarorszagponthu, eztakarom-e, vagy a régimagyarorszagponthut akarom e. Meg van az eeszt, ahova a magyarorszagponthu ügyfélkapu a kaüvel bejelentkeztet, de a regiugyfelkapuponthu nem jelentkeztet be, ha csak oda vagyok bejelentkezve, akkor a kaüben ismét be kell jelentkeznem. És eu digitális igazoláss eholnincs. Viszont a magyarorszagponthun tudok kormanyhivatalba idopontot foglalni eu digitalis oltasigazolas ügyben.
Persze biztos én nem értem mert hülye vagyok, de kéne egy pontos oldal vagy portál cím, meg menüpont, meet az ügyfélkapu tág fogalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest