Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Definiáljuk az ügyfélkaput ha lehet, mert az ugyfelkapu.hu egy bejelentkező oldal, ahol bejelentkezni, beállítani, meg kijelentkezni lehet. Aztán van a régiügyfélkapuponthu, ahol mindenféle van, de ilyesmit nem találtam, ahova külön kér bejelentkezést, miután az ugyfelkapuponthun már be vagyok jelentkezve. Meg van a magyarorszagponthu, ahol kiírja, hogy ez az ujmagyarorszagponthu, eztakarom-e, vagy a régimagyarorszagponthut akarom e. Meg van az eeszt, ahova a magyarorszagponthu ügyfélkapu a kaüvel bejelentkeztet, de a regiugyfelkapuponthu nem jelentkeztet be, ha csak oda vagyok bejelentkezve, akkor a kaüben ismét be kell jelentkeznem. És eu digitális igazoláss eholnincs. Viszont a magyarorszagponthun tudok kormanyhivatalba idopontot foglalni eu digitalis oltasigazolas ügyben.
Persze biztos én nem értem mert hülye vagyok, de kéne egy pontos oldal vagy portál cím, meg menüpont, meet az ügyfélkapu tág fogalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest