Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok,
Oldalsó szomszédunk (egy egyedülálló öregember) azzal fogadott melóból hazajövet, hogy túl hangosan járunk a lakásunkban (panel) és ez zavarja az ő nyugalmát és ezt a házirend szerint nem lehet és aki azt megszegi, azt az illetékes hatóságnál fel lehet jelenteni. Húzzunk mamuszt a lábunkra vagy tegyünk le szőnyeget. Vissza kérdeztem, fel akar jelenteni, mert szerinte hangosan járkálunk a saját lakásunkban?
Mondta, a jó viszony megtartása miatt kéri ezt. Az sosem volt, mert amikor ide költöztünk kipakolta a nevemmel ellátott dobozaimat a pince részünkből egy olyan helyre, ahol tábla tiltja, hogy bármit is oda tegyen valaki. És hagyott egy név nélküli kiírást, ami szerint 120 cm menekülő útvonalat kell a pince helyiségben tartani - nem volt csak 110. Az alatta lévő már szét akarta ütni, feljelentette az öreg, mert dohányzik a lakásban és annak a füstje felszivárog hozzá. A gondnokot ki akarta rúgatni, mert szerinte nem tesz meg mindent a rend érdekében. Egy ilyen szomszéd aranyat ér, csak előtte bele kellene mártani 
-
RoyalFlush
őstag
Ismerek több olyan közigazgatásban dolgozó illetőt, akik ha az egészségügyben melóznának, rögvest felszabadulna néhány betegágy... Azt tudom, hogy versenyszférában is megfordult az egyik, kemény 1 napot húzott le a Pennyben pénztárosként, aztán másnap már nem kellett mennie, mert össze-vissza blokkolt
Egy másik meg szerintem demenciában szenved... -
RoyalFlush
őstag
Nem egyszerű, annyi szent, de nincs ettől szebb dolog szerintem
amikor lakáshoz vettünk igénybe állami támogatást, kérdezte az ügyintéző hölgy, hogy hány gyermekre, mondtuk, hogy egy meglévő és egy tervezett, mondta, hogy helyes döntés, de akik pl. úgy veszik igénybe 3 gyerekre, hogy még egy sincs, az azért elgondolkodtató. Neki 2 gyerkőc van. Egyik kollégámnak 5 (9, 7, 5 éves fiúk és a 3 éves ikerlányok). Az mondjuk már durva, főleg, hogy nagyon elevenek. Oda is költözött hozzájuk az anyósa 
-
RoyalFlush
őstag
Itt meg tudod nézni a teljes műsort: http://www.rtlklub.hu/most/28981_a_szef_a_kozos_dontes_nehezsegerol_es_a_dilemmakrol_szol_az_
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
És még mindíg ..

szerk: azaz inkább ma is.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
Szerintem azért kár volt ennyit tanulni, most nem azért mert lenézem azt a szakmát.. Egy ilyen melóhelyen milyen fejlődési, előrelépési lehetőségek vannak? - 0.Ha onnan kikerül az ember, milyen lehetőségei lesznek?
Ha hajlandó valaki ezt a munkát elvégezni kevesebbért, ő miért fizetne nekem többet? 
-
RoyalFlush
őstag
Nem tudom mi lehetett velem tegnap előtt .. jelentkeztem gazdasági mérnöki végzettséggel (felsőfokú) és rendszerprogramozó képesíttésel (emeltszintű) egy eladói állásra (kerékpárszerelés, eladás) valószínűleg aprópénzért, miközben előtte egy önkormányzatnál és egy pénzügyi tanácsadó cégnél láttam el meghatározó feladatkört
Ma délelőtt keresett telefonon az ügyvezető, hogy szívesen találkozna velem személyesen, hogy megbeszéljük a munkával kapcsolatos részleteket ..Részeg lehettem?

-
RoyalFlush
őstag
válasz
frame>24
üzenetére
A tipped jó
de nem hinném, hogy egy cégnél gályáztunk volna
Már közel 1 éve nem ott melózok, és még mindíg ilyen szir-szarokkal kell az embernek foglalkoznia .. A vicc, hogy elméletileg az AHEH már lemeccselte velük ezt a játszmát és mégis ugyanott tartunk, ahol a part szakad .. gyakorlatilag minden kezdődik előről (
) - remélem nem... vagy ez itt a Mátrix?

-
RoyalFlush
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Attól azért nem félek ..
-
RoyalFlush
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem
Ezért is írtam a pénztárnak, hogy ezt nem velem kellene lelevelezniük. -
RoyalFlush
őstag
Cseszeget a magánnyugdíjpénztár, mert a cég ahol közel 1 éve dolgoztam, nem fizette megfelelően a tagdíjat. Tőlem a bérjegyzék szerint helyesen vonták. Most írtam egy levelet, hogy korábban arról tájékoztattak, felvették a kapcsolatot az APEH illetékes osztályával, nekem nincsen semmilyen teendőm az üggyel kapcsolatban. Később kaptam tájékoztatást, hogy ó minden oké, jó vállalkozó befizetett mindent. Erre a mostani levelükben már azt írják keressem fel a rendezés érdekében a munkáltatómat, ahol a díjegyenleg fenáll.
Nem értem, tán én hajtsam be a hátralékot?

-
RoyalFlush
őstag
Ehh .. Most látom mailt is kaptam a Gyüjtsük a kupakot Major Zolika meggyógyulásáért topic bezáratása kapcsán, Tisztelt Moderátor Csapata! megszólítással

-
RoyalFlush
őstag
Bolti ára 1890 Ft

(#36968) FehérHolló: "Ezt a könyvet 5-10 éves gyerekek számára ajánljuk."
-
RoyalFlush
őstag
Utolsó kép: meztelenül ugrálás az ágyon: Imre bácsi hogy jön a képbe?

-
RoyalFlush
őstag
Mindenki hazament melóból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: no, sírós bagás:

-
RoyalFlush
őstag
Jó reggelt!

Ma állítólag nagyon jó idő lesz ..

-
RoyalFlush
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak 2 tizedesjegy pontosságig volt a képemen bőr kiírni
-
RoyalFlush
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
No milyen (persze még nem a végleges változat)
Paul Teutul -
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Bazz bolondember, sámán vagy?
Megjelent egy terjedelmes fekete felhő a grillezők felett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Jaa, hogy nem tudtad, hogy ma zárva van az ovi és nincs menza a kiscsoportosoknak -ezért maradtál éhen
-
RoyalFlush
őstag

-
RoyalFlush
őstag
Jobb reggelt! Betteg lettem, megfáztam.
-
RoyalFlush
őstag
No, úgy érzem megfáztam

Holnapi sörözés helyett, gyógytea ivás lesz
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
Jó reggelt mindenkinek!

-
RoyalFlush
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Hy! Bogarakat sikerült kinyúvasztani? Nálunk a konyhát szállták meg valamelyik nap a *szott hangyák

-
RoyalFlush
őstag
No megyek aludni

-
RoyalFlush
őstag
Azt hiszem holnap (azaz ma) hangyairtás lesz, a rohadékok ellepték az egész konyhát, az imént sikerült a Fantás flakonon behoznom a szobába mit sem sejtve vagy 15 egyedet. No nekik már nem lesz gondjuk a jövőben a gyűjtögetéssel (RIP). Viszont a többiek .. Vazze ezek reggelre mindent felzabálnak

-
RoyalFlush
őstag
[Ha bankot mész rabolni, előtte jegyezd meg kifelé vagy befelé nyílik az ajtó (legalább)]

(#32665) Bubu79: jaja, thx
Neked is grat
-
RoyalFlush
őstag
Ehh micsoda felhőszakadás van

-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Te voltál az egyetlen józan rendező?

-
RoyalFlush
őstag
Nem nyertem semmit a hatos lottón ..
Amiket húztak: 7, 17, 30, 35, 36, 43
Amiket tettem: 6, 18, 27, 32, 37, 42 -
RoyalFlush
őstag
Kihült a piritósom .. hogy mindenki most tud telón hívni

-
RoyalFlush
őstag
Munkahelyen olyan mikró volt, hogy a műanyag edény már olvadt szét, de a kaja még langyos sem volt

-
RoyalFlush
őstag
Van egy 10 perces időeltolódás

-
RoyalFlush
őstag
Az én órám jár rosszul?
Nálam 22:50 van ...szerk: de nem csak nálam
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ilyen beköltözős, lesbenállós, vérszívó kis bogarakról még nem hallottam. 1x kaptunk faluról egy olyan bolhás macskát, hogy vagy 1 hónapig vakarózott az egész család .. A szőnyegbe kúsztak, az asztalon ugráltak, a melóhelyre elkísérték az embert, mindenhol ott voltak. Mindent kipróbáltunk, mire rájöttünk hogy a samponos fürdetés stb. semmit nem ér és nyakörv a tuti.
(#29862) bolondember: de piszkosul szorított
-
RoyalFlush
őstag
A Győzike show-ra elment az adás (upsz) .. nem mintha nézném, csak fel kellett volna vennem

Verus: nálatok?

(#29774) Verus: Okés, köszi. Mindenesetre nem a mi készülékünkben van a probléma, mert a város több pontján sincs ..
-
RoyalFlush
őstag
De jól este most egy üveg sör, de nincsen itthon csak szóda

-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Tudom. Nyugodj meg, én is sokszor álmodtam már, hogy megnyerem a lottó főnyereményt, és még mindíg csóró vagyok.
szerk: tegnap elfüstölt a másik gép tápegysége .. Köszönöm Istenem
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
... és tojt a nyuszi bele valamit?

-
RoyalFlush
őstag
Mit tennétek egy olyan srác helyébe, akit zsarol és azzal fenyeget a 27 éves barátnője, hogy ha el meri hagyni, bosszút áll rajta. 7 vagy 8 évig élt párkapcsolatban a csaj egy alvilági figurával, akivel ugyan a jövőjét nem tudja elképzelni, de jóba maradtak. Magyarul, ha elhinti neki, hogy a srác kihasználta és átverte, az ipse csúnyán lerendezi a gyereket vagy a családját.
A srácnak 24 évesen ez az első (!) kapcsolata, de idegileg már ráment. Depressziós lett, sírógörcsök törnek rá, gyógyszereket kell szednie (amellett is remeg, mint a miskolci kocsonya). A csajtól akkor tudott hazacuccolni, mikor az elment melóba. Utálja a csajt, a csaj is őt, mégsem tágít a sráctól.
-
RoyalFlush
őstag
Bontottam egy sört
Egészségemre
ja és a tiétekre is iszok 
mod: Race, linkelhetek (bolognai, csoki, sör) ?

-
RoyalFlush
őstag
Ma még nem is ettem főtt kaját, nemsokára kész a bolognai

-
RoyalFlush
őstag
válasz
Theodolit
üzenetére
Ez tényleg az egyik legsz@rabb PC játék, amit valaha is láttam

-
RoyalFlush
őstag
Ismeritek a Rossz PC játékok sorozatot ?

-
RoyalFlush
őstag
Szász tanár úr volt az, ismerted?
Volt olyan óra, hogy 45 percből 30-at egyesek azzal töltöttek, hogy egy srácot dobáltak narancshéjjal. Erre óra végén odaáll az első padsorhoz, rápillant a padlón lévő egyik héjdarabra, majd:
"Úgy látom itt valaki narancsot evett, megkérem a hetest, hogy szedje össze."

Olykor belebonyolódott a mondandójába, és visszakérdezett:
Ugye akkor ez most hogy is van ugye?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Gyúrósok ide!
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tavaly lett volna a 15 éves.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de nem hinném, hogy egy cégnél gályáztunk volna
Szegény Molnár Klaudiát azért sajnálom, hogy így elbánt vele a sors ..

Neked is grat 

Na de hanyadik félkorsó