- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
nyaralás az más tészta, ahogy írtam. mondjuk életemben nem mentem be még boltba a nyaralás alatt, de mondjuk, hogy az megengedhető.
meló után bevásárolni ugye nem stimmel, mert eleve melóba már hosszúban megyünk (jó tudom biciklivel mész... legyen ez is határeset)
hétvégi családi séta? ez is határeset. 38 fokban én is voltam már rövidben fagyizni a gyerekekkel, de nem ez a standard.
és végeredményben mindig alakulhat úgy, hogy hosszúnacira van szükség
lényeg, hogy én a "hétköznapokról beszélek". amikor megyek dolgozni, elintézni ezt azt, beugrok ide, bemegyek oda.
de például étterembe se megyünk ugye rövidnaciban.ajánlom Görög Ibolya könyveit, főleg személyes előadásait. [link]
idézet tőle: Ha az ember elmegy sörözni délután hatkor, akkor senki nem fog azon csodálkozni, hogy rövidnadrágot és atlétát visel, azonban ha ingatlanközvetítőként el kell mennie egy céghez és megjelenik ugyanebben az öltözékben, elképzelhető, hogy nem is engedik be, hiszen ebben az öltözékben teljesen hiteltelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest