Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Igen, most tényleg felgyorsultak az események. Április 1-jén megkapták a háziorvosok a teljes listát (korábban csak szelektált listákat kaptak rajta az öregekkel), és úgy tűnik, hogy elkezdték behívni a relatíve fiatalabb embereket is, szisztematikusan.
A szűk baráti körömből hatunkat hívtak be pénteken, most hétfőre, keddre, szerdára. '79-'80-as születésűek vagyunk mind., szóval 40-41 évesek. Mind pestiek, Pest megyeiek, de mind más körzetben, XIII. ker, XIV., XVI. ker, Csömör, és mégis szinte néhány óra különbséggel hívtak be mindannyiunkat, tehát most valami tényleg történik, és nem csak azért, mert a háziorvosom egy nagyon régi jó haverom

hamarosan sorra kerülsz, hidd el.Amúgy huszonéves kollegáim azt csinálják, hogy este 6-kor mentek rá az oltóponton a fel nem használt adagokra, és megkapták!
----------------------
Ma megkaptam az Astrát. Nagyon pöpecül ment minden a XIII. kerületi oltóponton, respect.
5 órája kaptam az oltást, még nem érzek semmit, csak annyi, hogy a pulzusom magasabb, mint szokott, ilyen 90-95 nyugalmi állapotban, ami furcsa.
A baráti körömből ketten a halálukon voltak 39 fokos lázzal, ketten pedig relatíve meg se érezteék...
Kíváncsi vagyok, nálam mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi