Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ááá gyerekek hát montipájton sírva könyörögne az ilyenekért.
tegnap ugye felhívtam a fuvarozó céget, hogy hogy lehetne számlát kérni, merthogy ugye a kp-ban kifizetem saját zsebből a futárnak, aztán majd hetek múlva küldenek egy számlát, aztán majd ha jól verem az asztalt hetek alatt visszafizeti nekem a cég, az limitáltan frankó, de erre nem volt válasz úgyhogy felajánlotta az ügyintéző, hogy beállít egy visszahívási kérést nekem, no mondom nem tudom mivel leszünk előrébb, de hajrá.
ma hívnak is, hogy a visszaküldés előtt álló csomag miatt hívnak... óóó mondom álljunk meg egy ásónyomra, mihogymerre, én tegnap kaptam egy emailt, azért ennyire ne kapkodjunk. na kiderült, hogy már 18án, 25én, 26án is írtak 1-1 emailt egy aránylag központi email címre, amire az import cuccokat szokták küldeni, csak hát nyilván mindenki leszarta
szóval akkor már 2 heti raktározási fee is rámenne a szállítmányozási díjra (csak ez önmagában duplája a cucc értékének) 
meanwhile az angol halászokat sokkszerűen érte, hogy élő állatot már nem lehet beküldeniük az euba

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Star Trek
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
szóval akkor már 2 heti raktározási fee is rámenne a szállítmányozási díjra (csak ez önmagában duplája a cucc értékének)