Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz bitpork #76088 üzenetére

mivel a csajszi egy szeptemberben nyílt étterem konyhafőnöke lett, a hely még fel sem futott és be kellett zárni, így nyilván a jelenlegi helyzetben nem életképes, úgyhogy kvázi a helynek lőttek.

én meg mivel a cég ahol voltam, vendéglátóipari szoftvereket gyárt, és a helyek 80%-a visszamondta a szotverbérlést, új helyek nyitására pedig esély sincs, a cég fennmaradása érdekében meg kellett, hogy váljanak tőlem...

kukac: vagy félreértés történt, vagy lemaradtál a 2017es hazaköltözésemkor indított cégnél, ami elég kacifántosan alakult, mindenesetre 19 júliusában annak befellegzett.

azóta tervezgettünk valamit csinálni közösen, de sajnos minden ellenünk van/volt, tőke nincs elég, hitelt nem akarunk, a mostani helyzet meg alapjaiban rengeti meg az összes eddigi ötletünket :K

szóval eljöttünk ugye olaszba családi dolgokat elsimítani meg papírokat rendezni meg orvosi ügyeket intézni, aztán közben szépen mindkettőnk munkanélküli lett, úgyhogy a ~1,5 hetes kirándulás lehet lesz 1 hónap is, vagy több, vagy ittmaradunk a getszibe, mittudomén... a macskákat hoztuk, ruhánk van, az otthoni számlákat online fizetem, a házra néha ránéznek a szülők, úgyhogy bontok is egy valpolicella-t és jelentkezgetek erre-arra :D

Új hozzászólás Aktív témák