Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

Nagyon kelletlen az a 1.2-es feltöltős motor, az előtte lévő 4 hengeres 1.4-es (XFL, XFT) fényévekkel selymesebb járású volt. A hozzá kapcsolt M32-es váltóban pedig nem cserélnek olajat, mert hogy az autó "élettartamát" kiszolgálja. Márkaszervizben kérdeztem hogy mikor kap friss nedűt. Első pár mondatban mondták hogy minden folyadék le volt cserélve, később csak kibukott hogy váltóban ők nem szoktak.

nekem még sosem volt tapasztalatom 3 hengeressel, ezért is ütős az élmény.
    Az 1,4-es TSI a céges octaviákban ehhez képest bivaly erős volt, azt teljesen jó volt vezetni.
    Mondjuk ez se rossz, ha húzatod, csak van tényleg ez a kellemetlen viselkedése, és máshogy kell vezetni, váltani, stb. És még a váltó is hosszú, tehát mondjuk 3-as fölé nem váltasz városban, mert négyesben nem bírja az 50-et, de még a 60-at sem szereti.

Ellenben nagyon szépen fel van szerelve a drágám. Ülésfűtés, kormányfűtés (!), tolatókamera, stb. AZ ülésfűtés mondjuk nem termosztátos, mint az audiban, 1 perc után szétsüti a segged a legkisebb fokozaton is.
    A HIFI kurvajól szól, sokkal jobb, mint a fordban, nem sistereg, dinamikus, szépen szól. Viszont USB csak egy van.

A radart kikapcsoltam, mert állandóan sípolt. Beállsz a parkolóba, és akkor se hagyja abba a sípolást, ha kiveszed rükvercből... Na mindegy. :)

Új hozzászólás Aktív témák