- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Mondd el kerlek, hogy mi nem nyilvanvalo abban, hogy fizikailag keptelenseg akadalyoznom valakit akkor, ha en is egy feltorlodott autosorban autozom?
Csak hogy illusztris pelda is legyen hozza: tegyuk fel, egy kamionos megszegi az aktualis kamionos elozesi tilalmat az autopalyan. En mentem 130-cal, kijon elem 92-vel. Akit fel perccel ezelott megeloztem, mert 110-zel ment, az emiatt nyilvan utoler engem. Szerinted ki kellene sorolnom elole jobbra? Binaris valaszt varok.
Szamomra nyilvanvalo, hogy nem, mert nem valositom meg a fentebb emlitett akadalyozast.Arrol lehet valoban vitatkozni, hogy a fricskazas, meg ha szabalyos is, mennyire etikus, ezt alairom, es ebben teljesen validnak latom a nezopontod, meg ha nem is ertunk egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest