Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EQMontoya
    veterán

Én meg elmentem kirándulni csömörre, megálltam a puszta közepén egy út szélén, és megbüntetett a mezőőr 30 ezerre. Mintha az bárkit is zavart volna.

Akkor neked most az fáj, hogy odaállt a SUV-os, vagy az, hogy ezért nem büntették meg?

Félek előrántani a "tipikus magyar hozzáállás" című joker kártyát, de az utolsó mondatod miatt ez tipikus magyar hozzáállás, hogy relativizáljuk a szabálytalanságot. Különben meg a te rossz helyen történő megállásod is zavart valakit. A mezőőrt... ;]

szerk.: elébe megyek a kérdésnek, igen, én tökéletes vagyok és sosem szabálytalankodom, és nálam csak egy ember hazudott kevesebbet, Orbán Viktor. Ő meg hát tudjuk...

Nyilvan a mezo szelen megallni sem szep dolog, de abbol a szempontbol teljesen egyetertek Kukaccal, hogy ameddig a varos kozepen keresztbe-kasul parkol mindenki tuzcsapon-zebran-zoldteruleten, addig nem biztos, hogy egy mezo szelen allo, alapbol senkit nem zavaro auto a legnagyobb problema.
    Meg az is fair, ha a kettonek ugyanaz a buntetesi tetele, mert amit tilos, azt mindenhol tilos, de az nem fair, hogy a mezo szelen birsagolunk, mikozben a belvarosban (ahol ugye tenyleg sok embert zavarsz azzal, ha rossz helyre allsz) jelenleg kb. anarchia uralkodik.

Új hozzászólás Aktív témák