- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobsys
üzenetére
hát ez az. az én pixelem 144 mm * 69 mm * 8,5 mm. Ennél nagyobbat nem akarnék...
Igazából már ez is olyan, hogy egy kézzel fogva, az ujjammal nehezen érek át a túloldalára, erre még nagyobbakat csinálnak....
Sőt, nem csak nagyobbak, hanem egyre hosszabbak, már nem 16:9, hanem 19,5:9, meg 21:9, meg ilyenek, de hogy minek... (dezsavüm van amúgy, mint anno a monitoroknál)a kávanélküliség pedig, hogy miért jó, azt sem értem.... az a bajom vele, hogy ha ráfogsz a telefonra, akkor a túloldalon hozzáérhet az ujjad a széléhez, és az nem kívánt akciókhoz vezethet. Már ezen az egyes pixelen is vékonyabb a széle, mint a korábbi telefonjaimon volt, hozzá is ér az ujjam a túlsó oldalon mindig, véletlenül.
És már alul-felül sincs káva, hogy ott se tudj rendesen ráfogni...
Bár lehet, hogy ezért kell a nagyobb telefon, hogy ne érjen hozzá az ujjad a túloldalon, leesett.(nem értem én, hogy hová megy a technika)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield V
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest