- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Némi felárért (10% körül) árulják errefelé az 5 év garit bármilyen műszaki cikkhez. Csak bejelented, hogy rossz, jönnek érte, viszik, és vagy visszahozzák javítva, vagy csere. Nem tudom, hogy működik, még nem romlott el semmi, amihez vettem ilyet. Illetve egy Trotec párátlanítóm igen, de arra normál gari volt, visszaküldtem az ő költségükre (van vagy 40 kg), 2 napra rá jött helyette egy vadas új. Gyakorlatilag velem együtt adhatták fel. A másik egy Krups kávéfőző volt, ott az amazon szó nélkül jóváírta a vételárat, amikor bejelentettem, hogy elromlott, és elindítottam a visszaküldést, de az meg még egy éves se volt.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest