Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Hajdu energomat es pelenkaszarito!!!

Nalunk is Samsung van. A szaritogepben mar csak a motor es a kezelopanel nem gyari a tobbit mind csereltem.
Szinten irja, hogy 1 perc van hatra, de meg fel oraig elszoszol itt is. Igazabol nem erdekel,csinalja, nem surgos.A mosogep viszont hibatlan, de a szaritora sincs egy rossz szavam, mert a harom kicsi gyerek mellett brutalis, hogy mennyit megy es hogy hanyszor tul van pakolva.
Anno harom evet meloztam haztartasi gepszerelokent. Az Electrolux egesz jo volt, akinek volt kicsivel tobb penze annak Aeg-get ajanlottam akkor. Hat igen a Mile az kulon kategoria, de meg is fizeted.
Mosogep es a szarito gep is brutalisan olcso. Gyakorlatilag heti fizetesbol kijon mar semmit nem lehet ra mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- PlayStation 5
- World of Warships
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs