Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erről csak a saját történetem jut eszembe. Samsung porszívókat használtunk a családban már évtizedek óta. Utolsó előtti 2014-es vétel ma is működik. 2018-ban vettünk még egyet, pont a garancia lejárta után megállt, leégett a motor. Így, lomistól vadásztam egy Miele S254i Compact-ot, jó nehezet, mert "a súly a megbízhatóság jele". Kitakarítottam a belsejét YT videók alapján, kapott új szűrőket, és vígan teszi a dolgát. Meglestem a neten, 1987-1995 között gyártották. Azért ez jelent valamit, nah, meg a west-germany felirat. Azóta pár napja szüleimnek is vettünk egy Miele C1 Classic-ot (fater utálja a porszívó hangját, de ezt még használja is). A Miele mosógépeknél is 5000 ciklusig tartó élettartamot ad meg. Tudom, túlárazott, meg nagy a hype, de engem meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest