- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hívószám-hamisítás
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
nyilván súlyozás kérdése, de nekem többnek tűnik. Az "inixpensive restaurant" az kb. a kajálda kategória, mint mikor nálunk beülsz a törökhöz vagy a kifőzdébe enni. Na, ez Pestre 2000 Ft-ot ír (kb reális is), Bécsre 10 eurót (3400 Ft-ot), Koppenhágára pedig 5600 Ft-ot. Ez tükrözi kb. az arányokat, Skandinávia tényleg drága, csak fokozatok vannak, hogy elb*szottul nagyon drága, mint Norvégia és Izland, vagy csak mérsékelten, mint Dánia és Svédország.
De onnan indultunk, hogy Pest olcsóbb-e egy nyugatinak. Szerintem ezt elég nehéz cáfolni.#70011) bitpork:
hogy hasonlítanának azonos dolgokat? az egyik ott van, a másik meg itt.
Én elhiszem, hogy a boltban a cucc kb. ugyanannyi, pláne, ha lidl, de ha beülsz egy étterembe a haverokkal berúgni, az már súlyos összeg. Na, ehelyett ha eljössz egy hétvégére pestre a haverokkal, az sokkal nagyobb élmény, ezért jönnek annyian. bemész a a bulinegyedbe a madách sétányon péntek éjjel, és olyan multikulti van, mintha a soho-ban lennél, vaze, magyar hangot csak elvétve hallasz. Nekik ez a paradicsom. És van nekik hely, ahol tényleg 400 a sör, és van ahol 1000, de még az is olcsó nekik.
Uui. az megvan, hogy régen 33 Ft volt egy korona, most pedig 45+ ?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én elhiszem, hogy a boltban a cucc kb. ugyanannyi, pláne, ha lidl, de ha beülsz egy étterembe a haverokkal berúgni, az már súlyos összeg. Na, ehelyett ha eljössz egy hétvégére pestre a haverokkal, az sokkal nagyobb élmény, ezért jönnek annyian. bemész a a bulinegyedbe a madách sétányon péntek éjjel, és olyan multikulti van, mintha a soho-ban lennél, vaze, magyar hangot csak elvétve hallasz. Nekik ez a paradicsom. És van nekik hely, ahol tényleg 400 a sör, és van ahol 1000, de még az is olcsó nekik.