Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Amelyik hagyja, annak segítek. Egy ilyen van a családban, akinek nem a megoldás a fontos, hanem a problémák halmozása. Többieknek érdekes módon egyszerűbb segíteni. Nem a szellemi képességekkel van amúgy a gond, hanem a kognitív disszonanciával, amit az őt körülvevő világgal kapcsolatban kiépített. Meggyőződésének alapja, hogy őt mindenki bántani akarja, és az egész mindenségnek körülötte csak az a célja, hogy neki rossz legyen, és eszerint is viszonyul mindenhez. De ez is egy nagyon leegyszerűsített összefoglaló.
Szóval nem, nem lenézés van mögötte, hanem ezt a ‘nekem te ne magyarázd meg, én mindenhez is értek, és úgyis mindent jobban tudok, akkor is, ha nem úgy van, és nem vagyok hajlandó semmilyen észérvet elfogadni’ mentalitást nem bírom tolerálni.p
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Samsung Galaxy A20e 32GB /Független/Szép állapot/Számlával!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest