Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Amelyik hagyja, annak segítek. Egy ilyen van a családban, akinek nem a megoldás a fontos, hanem a problémák halmozása. Többieknek érdekes módon egyszerűbb segíteni. Nem a szellemi képességekkel van amúgy a gond, hanem a kognitív disszonanciával, amit az őt körülvevő világgal kapcsolatban kiépített. Meggyőződésének alapja, hogy őt mindenki bántani akarja, és az egész mindenségnek körülötte csak az a célja, hogy neki rossz legyen, és eszerint is viszonyul mindenhez. De ez is egy nagyon leegyszerűsített összefoglaló.
Szóval nem, nem lenézés van mögötte, hanem ezt a ‘nekem te ne magyarázd meg, én mindenhez is értek, és úgyis mindent jobban tudok, akkor is, ha nem úgy van, és nem vagyok hajlandó semmilyen észérvet elfogadni’ mentalitást nem bírom tolerálni.p
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest