Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
hát, családdal nem egyszerű, mert gyerekkel sok cucc kell. Amúgy vannak nagyon olcsó fapados jegyek, most pl. oda-vissza 15 ezer per fő Ciprusra. Persze erre még rájönnek a csomagok. Kis kézipoggyász (priority) 15 rugó. 20 kilós bőrönd : 23 e Ft. Szóval több a csomag, mint maga a jegy...
Ja, és a jó árak akkor jók, ha van tagságid, ami szintén pénzbe kerül, de már a legelsőnél megtérül.amúgy itt lehet pl. nézegetni a menetrendben, hog ymikor olcsó. Nagyjából mindig kb. 1 hónappal előtte a legolcsóbb, én úgy látom. [link]
Ui. amúgy helyet még nem foglaltam, de hallottam, hogy most már extra gecik, és külön ültetnek, ha nem fizetsz külön érte... Fel is dobta, hogy az alábbi helyeket javasolja, 18 ezer, csak így néztem.
Remélem, állóhely még nincs, ahogy a drága ryanair-es csávó tervezi
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest