- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
hát, családdal nem egyszerű, mert gyerekkel sok cucc kell. Amúgy vannak nagyon olcsó fapados jegyek, most pl. oda-vissza 15 ezer per fő Ciprusra. Persze erre még rájönnek a csomagok. Kis kézipoggyász (priority) 15 rugó. 20 kilós bőrönd : 23 e Ft. Szóval több a csomag, mint maga a jegy...
Ja, és a jó árak akkor jók, ha van tagságid, ami szintén pénzbe kerül, de már a legelsőnél megtérül.amúgy itt lehet pl. nézegetni a menetrendben, hog ymikor olcsó. Nagyjából mindig kb. 1 hónappal előtte a legolcsóbb, én úgy látom. [link]
Ui. amúgy helyet még nem foglaltam, de hallottam, hogy most már extra gecik, és külön ültetnek, ha nem fizetsz külön érte... Fel is dobta, hogy az alábbi helyeket javasolja, 18 ezer, csak így néztem.
Remélem, állóhely még nincs, ahogy a drága ryanair-es csávó tervezi
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 24 év után feltámad hamvaiból az Elecom különleges irodai egere
- Mesterséges intelligencia topik
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest