- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
én sportsdirectről rendeltem régen sokat, londsdale-t csak arra kell figyelni, hogy kb. 2 számmal nagyobb kell, mint amúgy, gondolom azt is kici kínaiakra számozták
még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még mindig jók, csak már drágábbak (itthoni sportsdirectben meg valószínű még drágább), na látom más is írta, nekem asszem konkrétan xxxl kell ami nem szorít. igaz múlt héten úgy kezdtem a nadrágvételt is, hogy: nem skin, nem slim, normál szabás, ami feljön a lábamra... van ilyen?
egy elég sok m2 boltban tudtak mutatni 1 félét, abból is a nagyobbik lett a jó... derekamról meg leesik, pedig az sem nagyon vékony...