- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert win10, azért.
---------------------
másik technikai kalandom az elmúlt egy napból.
Vettem egy kis marantz melody erősítőt a kisszobába, kb. 5 éves modell.
3 hétig kipróbálni sem volt időm/erőm, de tegnap beüzemeltem. Wifi-kapcsolat, minden fasza.Hálózati média-lejátszónak reklámozzák, 24 bit/ 192 KHz kompatibilitással. Média szerver konfigurálása: azt hittem, hogy símán látni fogja a PC-n megosztott könytárakat (upnp), de nem. Windows Media Player kell neki, abban kell média szervert csinálni (!), és akkor lehet róla stream-elni.
Nekem már ez sem volt magától értetődő, pláne, hogy ezt a media player nevű MS-es fost utoljára valamikor 15-18 évvel ezelőtt használtam.
Mindegy, bekonfiguráltam, cisnáltam library-t (mert azt is kell), ahova betöltötte szépen a zenéimet.
Ki akartam próbálni egy HD zenével, böngészek, de nem látok egyet sem. Hát, miért?. Hát ez a csoda Windows Media Player nem ismeri a flac-ot, kell hozzá valami plugin, de akkor is előbb, 'on the air' átkonvertálja, vagy valami ilyesmi.
Itt ültem tegnap éjjel egykor, és inkább hagytam a p*csába az egészet.És valaki szerint ez így normális megoldás...
HD zenelejátszónak reklámozni valamit, amihez egy olyan ezeréves windows-os cucc kell, ami nem támogatja a flac-ot.
Komolyan mondom, az eszem megáll. : )Na mindegy, csak ki akartam próbálni ezt a feature-t, de minek...
Ui. most kinyomoztam, hogy a jriver is tud media server-t csinálni. 78 dollárért.
Uui. megpróbáltam USB-n megetetni némi 192-es flac-cal, de azt be se olvasta, mert az összes pendrive-om exFAT, de neki FAT32 kell. Szóval fog ez menni, na.
De amúgy nagyon szép hangja van, bár eddig csak mp3-mal tudtam megetetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Asus Zenbook UX563 i7-10G I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest