Hirdetés
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert win10, azért.
---------------------
másik technikai kalandom az elmúlt egy napból.
Vettem egy kis marantz melody erősítőt a kisszobába, kb. 5 éves modell.
3 hétig kipróbálni sem volt időm/erőm, de tegnap beüzemeltem. Wifi-kapcsolat, minden fasza.Hálózati média-lejátszónak reklámozzák, 24 bit/ 192 KHz kompatibilitással. Média szerver konfigurálása: azt hittem, hogy símán látni fogja a PC-n megosztott könytárakat (upnp), de nem. Windows Media Player kell neki, abban kell média szervert csinálni (!), és akkor lehet róla stream-elni.
Nekem már ez sem volt magától értetődő, pláne, hogy ezt a media player nevű MS-es fost utoljára valamikor 15-18 évvel ezelőtt használtam.
Mindegy, bekonfiguráltam, cisnáltam library-t (mert azt is kell), ahova betöltötte szépen a zenéimet.
Ki akartam próbálni egy HD zenével, böngészek, de nem látok egyet sem. Hát, miért?. Hát ez a csoda Windows Media Player nem ismeri a flac-ot, kell hozzá valami plugin, de akkor is előbb, 'on the air' átkonvertálja, vagy valami ilyesmi.
Itt ültem tegnap éjjel egykor, és inkább hagytam a p*csába az egészet.És valaki szerint ez így normális megoldás...
HD zenelejátszónak reklámozni valamit, amihez egy olyan ezeréves windows-os cucc kell, ami nem támogatja a flac-ot.
Komolyan mondom, az eszem megáll. : )Na mindegy, csak ki akartam próbálni ezt a feature-t, de minek...
Ui. most kinyomoztam, hogy a jriver is tud media server-t csinálni. 78 dollárért.
Uui. megpróbáltam USB-n megetetni némi 192-es flac-cal, de azt be se olvasta, mert az összes pendrive-om exFAT, de neki FAT32 kell. Szóval fog ez menni, na.
De amúgy nagyon szép hangja van, bár eddig csak mp3-mal tudtam megetetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest