Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Ahogy mondom, az első bejelentkezésed teljesen felesleges és ráadásul azt magadtól, beidegződésből csinálod, arra senki sem kényszerít - a kapott email értesítődben is a tárhelyre mutat a link, hogy ott tudod megtekinteni, nem a magyarorszag.hu-ra.Nem mellesleg 2017 végén ez folyt a csapból is, hogy ez a kettő (a magyarorszag.hu és az ügyfélkapuhoz tartozó tárhely) szét lesz választva. Lehet, hogy nem elvárható, hogy még külön felvilágosító kampányt indítsanak másfél évvel később az utóbbi másfél évet átaludtak kedvéért, bár tény és való, hogy végre értelmes felhasználása lenne az óriásplakáthelyeknek.

Hogy miért van két felület, két külön azonosítási móddal, amelyek nem váltják ki egymást... Tudtommal a "régi", tizenegynéhány évvel ezelőtt kitalált-összehozott magyarorszag.hu előbb-utóbb megszűnik, kivezetésre kerül, fokozatosan lesz helyette az új (amin a JSZP is elérhető: szuf.magyarorszag.hu). Nyilván ezt nem lehetett azért úgy megoldani, hogy akkor hirtelen egyik napról a másikra BLAM, MAGIIIC! nincs régi magyarorszag.hu, csak az új...
Amíg a kettő párhuzamosan létezik, addig nyilván lesznek olyan szolgáltatások, amikhez a régi fajta azonosító felülettel lehet elérni (ez a magyarorszag.hu-s gate.gov.hu), meg egyre több, amit csak az újjal (ez a "Központi Azonosítási Ügynök"). Nem vagyok programozó vagy bennfentes ahhoz, hogy azt meg tudjam mondani, milyen technikai feltételekkel tudták volna megoldani a "legacy" és az "új" ügyfélkapus felület normális összedrótozását és miért nem tették meg. Azt tudom, tapasztalatból, hogy bármelyiken is váltasz jelszót, az szinkronizálódik a két azonosítási mód között.
Az, hogy aztán a tárhelyedre az új azonosítási móddal történő belépéskor, helyes adatok megadása ellenére hibaüzenetet kapsz, amit csak gyorsítótár törléssel lehet orvosolni, az viszont valóban fail, ott szerintem teljesen jogos a meglátás, hogy ez el van szúrva, nem kicsit, hanem nagyon. Ott, ahogy írtam, aláírom, hogy gáz teljesen a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest