- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ápdét2: Kiderült, hogy feltehetőleg az ie egyáltalán nem, Chrome-on talán, FF-en pedig elvileg működik a netbank, de csak akkor, ha a legújabb verziója van telepítve. Azért szuper, mert az FF nem frissíthető csak admin joggal. OK, igényeljünk valamit a szervizdeszktől. Mondom nekik apdételtetném a gépen lévő FF-et. Azt nem lehet, mert az nem támogatott applikáció. (Gondoltam az azért fasza, mert két éve mikor kaptuk a gépeket, még szó nélkül dobták rá mikor kértem előtelepítésben) De ha akarom én letölthetem magamnak. Mondom OK, de telepíteni nem tudom mert admin jog kell. OK, mutassam meg hol kéri, mert szuportot tudnak adni hozzá ha kell. Paradoxon, de mindegy. Átvette a gépet, elindítom a telepítést, kéri az admint, beírja, nyomjuk hogy Run, elindul a telepítő, és nem történt semmi. Ment a csík veszettül, de negyedóra alatt semmi nem történt. Közben bezártam a FF főablakot hátha az fogja meg, de nem. Vártunk így egy darabig, aztán kilépett a gépemből, majd én is elkezdtem volna bezárni a telepítőt, amikor kiírta, hogy Hoppá, valami nem sikerült a telepítésben, próbáljam újra, kattintsak. Megtörtént, feljött egy olyan oldal, ahonnan nem a telepítőtelepítő 314kByte-os vackát, hanem a 61 Megás telepítőt magát ajánlotta fel. Mondom mindegy, úgyse tudom admin nélkül, de azért lehúztam, ráindítottam. Nyilván kérte az admin jelszót. Na mondom fasza, akkor inkább hagyjuk az egészet a p.csába. Rányomok hogy Cancel, erre feltelepítette...

És mitadisten, igaz hogy krvalassan, de végül belépett a netbankba. Hurrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Wacom Cintiq Pro 16 (4K) rajzmonitor teljes szett + Parblo állvány + Rajzkesztyű Újszerű állapotba
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest