Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Tegnapelőtt sikerült elhagynom az autó forgalmiját a lakás és a parkoló között. Kiesett a zsebemből a tárcám, és a telefon közül, mire az első piros lámpánál kiürítettem a zsebemet a rádió alá, már nem volt meg. Volt benne vagy 25 EUR készpénz is, valószínűleg ez lett a veszte, valaki pénztárcának nézte, pénzt kivette, a többit meg eldobhatta valahol, hogy rohadjon le a keze. Két napot vártam, persze közben alaposan körbenéztem a környéken (sövények, kukák), meg kiplakátoltuk a ház bejáratánál, hogy ha meglenne, dobják már be a postaládánkba, légyszi, de semmi, úgyhogy holnap igénylek pótlást.
No, a lényeg az, hogy van-e valakinek ötlete valami szalonképes tárolási, illetve hordozási megoldásra tárca / forgalmi / mobil / kulcs / némi kp vonatkozásában, ami farmeres, és rövidnacis viselethez is hordható? Eddig is utáltam, hogy mindent csak úgy esetlegesen zsebre vágok, de most ebből az esetből már illene tanulni is. Fila autóstáskával lehetőleg kíméljetek, meg az övtáskát sem erőltetném, valami modern, de azért stílusos kéne, de tök tanácstalan vagyok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest