Hirdetés
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Noszóval. Jártam Dalmáciában, kétszer vagy háromszor, nem mondom, hogy csúnya, vagy rossz, de nekem nem tetszik jobban, mint Isztria. Nagyon maximum az időjárásba tudnák belekötni, hogy nagyobb eséllyel nem éri annyi eső, mint az északibb részeket, de az nem mindig elég. A táj, a növényzet erősen déliesebb, érdekesebb, de alapvetően ez sem feltétlenül mérvadó. Leginkább azt mondanám, hogy ami nem lombos fa, az szikkadt bozótos. De ezeken nem veszünk össze.
A pályadíj nekem is szúrja a szemem, de pont azért szakítanak vele, mert nagyon macera kikerülni. Amúgy meg a nyugati pénztárcának szerintem ez sem tétel.Viszont azt mondd meg, hogy ha áprilisban 27-29 fok volt, kb. 25-30%-os relatív páratartalom, most szintén 27-29 fok van, de 60-65%-os páratartalom, akkor azonos aktivitás, tevékenység (egy helyben ülés, séta), és azonos energiabevitel (normál étkezések) mellett hogyhogy most mindenki csatakosra van izzadva, és tonnaszám issza a vizet, áprilisban meg senki? Ráadásul áprilisban tiszta felhőtlen napsütés volt, most meg időnként felhős az ég.
Abból indultunk ugye ki, hogy a páratartalom nem, csak a hőmérséklet és az aktivitás befolyásolja az izzadást. Én azt állítottam, hogy a páratartalom is, de most várom hogy az emberek 99%-a miért működik az elméleteddel ellentétesen?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Sorozatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Futás, futópályák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11, LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)