Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Ezt a kulturált stílusod szeretem, de nagyon, már Blekihez is így sikerült szólnod...
Miért nevettetem ki magam? Mert érveket írok? Mert ismerem azt, amiről írok? Ja, hogy szerinted irreleváns? Pont, hogy nagyon hasonló, hiszen kb. annyi az eltérés, és a levágás iránya is, nézz rá a térképre. Itt élsz? Nem. Te jársz erre minden héten, akár többször is? Nem. Szerintem én se pofázok bele, hogy észak-angliában merre célszerű közlekedni. Viszlát..!
@Joamilestoné: a XVII-XIII. az más viszonylat, ott megéri, mert nem az egész várost kerülöd meg, hanem csak a felét.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest