- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Borhűtőbe nem a hiperből veszel ideális esetben, hanem .. és itt lehetne sorolni a szakboltokat, amik megfelelően tárolják a borokat. Vagy direktben pincétől is lehet venni. Én bármennyire is komolyabb tételt, kb. 3k felett nem veszek bárhonnan, ahol szembejön.
Nyilván kapok bort rokonoktól, barátoktól is, azt meg ki tudja hol vették.. azt nem szoktam tárolni, vagy legalábbis nem olyan céllal, hogy egy neves alkalomra tartogatom.
De, él a bor.
Egyébként nem csak tömegtermelt, 0,1 micronon sterilszűrt bor létezik. Vannak pincétől vásárolt palackozott, de szűretlen boraim. Meg persze saját palackozások is
, amik ugyancsak mértékkel szűrtek.
Mindegy, hogy hívod, van egy érési folyamat a palackban, és ahogy írod, nem mindegy, hogyan tárolod, ha mindegy volna, 30 fokos panelban sem lenne baja egy bornak.
Ha nem tárolsz értékesebb borokat hosszabb távon, akkor szerintem is felesleges egy borhűtő. De itt nem is arról volt szó, hogy minden háztartásba létszükséglet volna, nyilván nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egyébként nem csak tömegtermelt, 0,1 micronon sterilszűrt bor létezik. Vannak pincétől vásárolt palackozott, de szűretlen boraim. Meg persze saját palackozások is
, amik ugyancsak mértékkel szűrtek.