- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Borhűtőbe nem a hiperből veszel ideális esetben, hanem .. és itt lehetne sorolni a szakboltokat, amik megfelelően tárolják a borokat. Vagy direktben pincétől is lehet venni. Én bármennyire is komolyabb tételt, kb. 3k felett nem veszek bárhonnan, ahol szembejön.
Nyilván kapok bort rokonoktól, barátoktól is, azt meg ki tudja hol vették.. azt nem szoktam tárolni, vagy legalábbis nem olyan céllal, hogy egy neves alkalomra tartogatom.
De, él a bor.
Egyébként nem csak tömegtermelt, 0,1 micronon sterilszűrt bor létezik. Vannak pincétől vásárolt palackozott, de szűretlen boraim. Meg persze saját palackozások is
, amik ugyancsak mértékkel szűrtek.
Mindegy, hogy hívod, van egy érési folyamat a palackban, és ahogy írod, nem mindegy, hogyan tárolod, ha mindegy volna, 30 fokos panelban sem lenne baja egy bornak.
Ha nem tárolsz értékesebb borokat hosszabb távon, akkor szerintem is felesleges egy borhűtő. De itt nem is arról volt szó, hogy minden háztartásba létszükséglet volna, nyilván nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként nem csak tömegtermelt, 0,1 micronon sterilszűrt bor létezik. Vannak pincétől vásárolt palackozott, de szűretlen boraim. Meg persze saját palackozások is
, amik ugyancsak mértékkel szűrtek.