- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Soha, soha az életbe senki nem fogja megmagyarázni hogy mi ez a cipő, kié ez a cipő, ki miért fényképezte le ezt a cipőt, ki miért tette közzé ezt a fényképet, hogy tildy miért nézte meg ezt a fényképet, hogy miért akarta itt nekünk is megmutatni ezt a fényképet, és mit akart közölni ezzel hogy megmutatta ezt a fényképet.
Kicsit úgy éreztem magam, hogy mindenkibtudja miről van itt nagybaszó, csak én vagyok helikopter, aztán rájöttem hogy én mégis értem, mások nem, de végül megvilágosodtam, hogy senkinek fingja nincs semmiről, de már mindenki ezt a képet nézegeti egy cipőről, amiről soha senki, senki nem tudja értelmesen szájbarágósan elmagyarázni, hogy mi ez a cipő, kié ez a cipő, ki miért fényképezte le.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Motoros topic
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest