Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Gratulálok, bár hogy ez hogy jön egy csúnya, zöld felnőttcipőhöz, az nekem nem áll össze. Az ilyen optikai illúziós dolgokat meg alapból skipelem, nekem az is érthetetlen, hogy ez miért érdekes annyira, hogy minden hírportál beszámoljon róla, és a szociális média azon vékony, és erősen szűrt szelete, amire rálátásom van (ph mellett egy kis 9gag, a futós instagram-userek ebből szerencsére kimaradnak), az is ezen pörögjön.
Szerk.: Amúgy komolyan kíváncsi vagyok, hogy volt-e, aki bírta követni, vagy csak én vagyok egy cinikus seggfej (Timben bízom még, hátha nem leszek egyedül).
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest