Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
jó, persze, értem.

"Isten, haza, család..! Az Isten se megy addig haza, míg otthon van a család...!"
Ahogy Hofi parodizálta anno Torgyán doktort. ("bevittem az asszonyt is a Parlamentbe. Annyit nem tud ártani, mint otthon
")Mindegy, én a héten annyit dolgoztam este 10-ig, hogy ma be se mentem, mert voltam már ott eleget. Most kezdem utolérni magam, még az internetezés terén is

El kéne mennem venni egy csomó mindent, mert nincs nadrágom, cipőm, meg kellene egy csomó bútort és egyéb eszközt veni még a lakásba, de nincs kedvem, mert, mint megtudtam a kollegától, glamúr napok vannak, és biztos sokan vannak.... Ezért inkább itthon sörözöm, munkaidőben, napozva a teraszon, és igazából nem is értem, hogy miért nem minden nap ezt csinálom.
Asszem veszek lottót.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Milyen széket vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

")